Vi ønsker velkommen tilbake til to strålende band (smilefjes)

0
Skrevet av:
Publisert 8:57 10 January, 2012

Refused og At The Drive-In gjenforenes. Pyro er enormt fornøyd på morgenkvisten.

Det begynte så fint i går kveld med beskjeden om at At The Drive-In skal spille sammen igjen. Bandet som gjorde skingrende og rockete hardcore populært igjen på 90-tallet før de splittet og ble til Mars Volta og Sparta. Jeg sovnet trygt i sengen med forhåpninger om at jeg endelig skal få se dette bandet i levende live i løpet av 2012. Bare for å våkne opp til en enda sterkere nyhet.

For også svenske Refused er gjenforent. Bandet som leverte noe av det sterkeste innen punk og hardcore på 90-tallet, med sine vanvittige konserter og ditto plater. Det er nesten så jeg ikke tror mine egne øyne. To julepresanger midt i januar. To nyheter som gjør uken til en lek. To av de beste tilbake i manesjen. Dra meg baklengs inn i loppekassen og vekk meg når det blir en normal dag igjen.

Begge disse bandene skal gjenforenes for konserter på Coachella-festivalen i USA i april, og det er bare å folde hendene og håpe på festivaler eller konserter her i Norge. Som Refused i dag skriver på nettet; see you in the pit!

Bergen Live, Øya, Hove, Live Nation, hvemsomhelst….?

Tags: ,

Del "Vi ønsker velkommen tilbake til to strålende band (smilefjes)"