Ut på tur – aldri sur når Purified In Blood er med

52
Skrevet av:
Publisert 19:50 16 July, 2009

Pyro ville intervjue Purified In Blood om comebackalbumet deres. Da måtte vi bli med på fjelltur.

Etter en lang festivalsommer dro Pyro til Rogaland for å fritte Purified In Blood ut om deres bebudede comebackalbum. Etter slippet av Reaper Of Souls forsvant bandet for en stund, før de dukket opp på Hove i fjor sommer, og nå mumles det i korridorene om ny plate.

For å få gjengen i tale, tok Pyro halvparten av bandet ut av (trening)studio og opp på Kjerag, landsdelens berømte turfjell og basehoppingsted. Med majestetiske fjellkjeder rundt oss, og et 1000 meter stup rett ned i episke Lysefjorden, fikk vi vite ganske så mye om hva det vestlandske thrashbandet holder på med og hva planene er for 2010.

Etter syv timer på fjellet, 1 stk mistet mobiltelefon, mye posering på Kjeragbolten, lunsj i det fri, og flere dyptpløyende intervjuer, avsluttet Pyro og PiB dagen med å se åtte basehoppere slenge seg utenfor stupet. To av dem på veldig nært hold, fire av dem på bra avstand, og de to siste med ekstremt godt humør og backflips. En solid hilsen til de to siste, dersom de leser dette.

Resultatet fra heldagsturen hører du på Pyro tidlig på høsten, og mens du venter kan du kose deg med denne lille billedserien. Det er nesten som når kjendis.no lager sånn billedserie fra premierer og annet kjendisgreier, bortsett fra at Pyro og PiB byr på noe bedre kulisser da. Mektige fjell, thrash metal og episk Vestland trumfer vel ut Tone Damli og Aksel Hennie når som helst?

Tags: , , , , , , , ,

Del "Ut på tur – aldri sur når Purified In Blood er med"