Ukens albumcover: velkommen til Blashyrkh

7
Skrevet av:
Publisert 8:00 28 September, 2009

Mørket senker seg igjen over Norges land.

Norges blackmetal-helter Immortal slipper sitt høyst etterlengtede nye album All Shall Fall i dag. Det har utrolig nok gått syv år siden Immortals forrige mesterverk Sons Of Northern Darkness, og alt ligger til rette for at Immortal skal ta enda flere skritt mot toppen av ekstrem-metal tronen med dette albumet. Men hva som befinner seg på selve platen leser du andre steder her på Pyronettet. Nå skal det handle om coveret.

For Immortal har gjort seg flid med albumcoveret på comeback-platen. Slik flere burde gjøre for å selge platene sine. Selve albumcoveret er en tegning av en storslått port. En iskald port til helvete. Eller til Blashyrkh. Logoen er like kald som resten av coveret, og det hele bare skriker metal rett inn i øregangene dine. Djevelsk og mørkt. Som Immortal. Inne i coveret finner du nye Immortal-bilder tatt av Peter Beste på Fløyen, og en hel verden starter photoshop for å lage morsomme versjoner. De om det. Immortal ler hele veien til toppen. Både av Fløyen og av festivalplakatene.

Kjøper du vinyl-utgaven eller digipack-utgaven er det enda mer moro å ta fatt i. Da kan du nemlig åpne selve porten på coveret. Som du kunne åpne kumlokket på Twisted Sisters Come Out And Play-plate på 80-tallet. Stor moro. Og hva gjemmer seg innenfor porten? Immortal selvsagt. Velkommen til helvete, liksom. Eller Blashyrkh da. Og bak der igjen. Et magisk Manowarsk fjell-landskap. En totalpakke. Indeed. Sjekk ut det hele under.

Asbjørn nevner også at Immortals nye cover har en del likhetstrekk med dette Beyond The Gates-platen til Posessed. Jeg skjønner hva han mener.

Tags: ,

Del "Ukens albumcover: velkommen til Blashyrkh"