Ukens albumcover: tysk raseri

0
Skrevet av:
Publisert 8:00 8 December, 2008

Gode gamle gutter i relativt ny drakt.

Sodom er et fortreffelig orkester. Sammen med Kreator og Destruction holdt de det tyske thrash-flagget høyt hevet på 80-tallet, og inspirerte samtidig mang en ung metalfantast som senere dukket opp i diverse blackmetal-band. Vi skal la de klassiske Sodom-perlene ligge i dag, men kommer nok tilbake til et par av dem her i denne spalten. Sodom har nemlig laget mangt et merkelig og/eller bra albumcover.

Dagens album heter Code Red, og var et slags comeback for bandet i 1999. Ikke det at bandet hadde vært inaktive gjennom 90-tallet. Snarere tvert imot. Men med Code Red var Sodom tilbake i gammel og kjent form. Tysker-thrash og brutale gitarer all around. Og takk for det.

Albumcoveret er også fortreffelig. Manowar-muskler, vågale våpen, motorsag-hånd, gassmaske, ofre, blod og gørr. Metal-messig faktisk nesten over høyden. Drep, drep, drep og vær glad, drep med den hånden du har. Ingen tvil om at det er code red når slik en fremtoning ringer på døren. Det er neppe et par teskjeer sukker han er ute etter. Toppet med den svært skinnende og flotte Sodom-logoen gir vi terningkast 5 her i Pyro for helheten.

Zzzzzådåm!

Koster vi på oss en Sodom-video også? Kjør Agent Orange!

Tags: , ,

Del "Ukens albumcover: tysk raseri"