Ukens albumcover: totalitet fra Lizzy Borden

2
Skrevet av:
Publisert 8:12 30 March, 2009

Jeg ble så inspirert da jeg så Lizzy Borden-videoen som jeg postet lørdag, at jeg heldigvis sjekket bandets albumcover…

For her snakker vi. Og vi snakker meeeeetal! Lizzy Bordens cover til sin andre plate Menace To Society i 1986 er en herlig blanding av Spinal Tap og …. tja, mer Spinal Tap. Kan det være verdens mest banale og samtidig tøffeste cover vi ser her?

Sjekk detaljene. Vi starter med den store og tanken. Tanks er metal. Den saken er grei. Piggtrådgjerdet er også metal. Liten tvil om det. I tillegg kjører Lizzy Borden på med øks, suspensorium, kjetting, motorsag, krøller, kniv og amerikansk flagg. Når man summerer blir det hele så overmetal at det nesten ikke er til å tro.

Skryt skal bandet også ha for sin svært gjennomførte logo. En slags fugl (eller enda bedre drage) drapert i de amerikanske farger. Halve flagget er også fosvunnet, slik at logoens skjelett vises. Metal. Ingen tvil. Og det som kanskje er mest metal, evt. idiotisk, er at Lizzy Borden kjører i krigen uten et eneste skytevåpen. De skal nedkjempe fienden med ting man finner i redskapsboden. Ekte. All bow to the power of Lizzy Borden!

Tags: ,

Del "Ukens albumcover: totalitet fra Lizzy Borden"