Ukens albumcover: tidlig Sepultura

0
Skrevet av:
Publisert 8:00 25 August, 2008

Sepultura like før det smalt.

Brasil 1987. Sepultura slipper Schizophrenia, uvitende om at bandet bare få år etter skal bli et av de største innen metal-sjangeren. Hadde de visst det, hadde de kanskje jobbet litt mer med albumcoveret. For her snakker vi hjemmelaget…

Ikke vet vi hva som foregår på dette coveret, men tegningen er uansett under enhver kritikk. Barneskole-style. Vi skjønner at jenten på bildet sliter med schisofreni, og dermed har litt problemer med å skille hva som er virkelighet og hva som er tullball. Det ser ut som om denne personen har blitt innlagt for realitetsproblemene sine, og at hun har fått på en straightjacket. Men hva i alle dager er det hun har på hodet? Ikke vet vi. Men at monsteret er skummelt er det jo ingen tvil om, der det skjuler seg i mørket. Er det Gamle Erik selv, kanskje? Brrrrr. Problemet er at skyggen (eller hullet i realitetsveggen, eller hva det nå er) gjør at monsteret ser ut som om det har fått på seg en harlekin/narre-lue. Da blir det jo ikke så skummelt likevel.

Sepultura var magiske, og nå er som kjent Cavalera-brødrene samlet igjen i Cavalera Conspiracy. Pyro gir deg både intervju og en hel time der brødrene plukker favoritter utover høsten.

Tags: , ,

Del "Ukens albumcover: tidlig Sepultura"