Ukens albumcover: Helloween goes ape

2
Skrevet av:
Publisert 8:00 2 February, 2009

Vi har vært innom Helloween tidligere i denne spalten. De sliter med coverne sine. Det kan man trygt si.

Men det faktum gjør jo bare at resten av oss får litt ekstra underholdning i hverdagen. For her har vi et av de dårligste coverne i historien. Ikke bare skjer det merkverdige ting på bildet, men albumets tittel er også høyst idiotisk.

Pink Bubbles Go Ape var Helloweens fjerde album, og så dagens lys i 1991. Etter tre suksesser ble dette albumet en skuffelse for fansen. Kai Hansen hadde forlatt bandet, og den nye lyden var ikke helt som forventet.

Jeg er høyst usikker på hva albumets tittel har med cover-bildet å gjøre, men kanskje noen der ute kan fortelle meg noe? Helt sikkert er det hvertfall at både Helloween og damen på bildet har gått litt ape… Coverbildet er egentlig ganske fint. Hadde det ikke vært for at damen prøver å skvise en rå fisk i gapet. Jeg håper hvertfall at det er middag hun har i tankene, og ikke kyss, klapp og klem. Ved siden av står en fugl og ser misunnelig på måltidet. Hva fuglen gjør inne i dette store huset vet jeg ei. Kanskje står døren på vidt gap til stadighet. Men en fin fugl er det hvertfall. Bak fuglen ligger et eller annet menneske i en krybbe. Koko tenker jeg, og lurer på om det er torsk jeg skal ha til middag i dag.

Så veldig stilig font og farge på tittelen på platen er det vel heller ikke. Men vi elsker jo Helloween likevel. Alle som en. Platen inneholder forresten en låt som heter Heavy Metal Hamsters. Bare sånn for å fortsette fokuset på dyr.

Tags: ,

Del "Ukens albumcover: Helloween goes ape"