Ukens albumcover: girls, girls, girls?

6
Skrevet av:
Publisert 8:00 10 November, 2008

Sterke inntrykk…

Poisons debutplate Look What The Cat Dragged In kom i 1986, men det var først året etter at den begynte å selge. Og selge. Og selge. Helt til den kom til nummer tre på de amerikanske listene. En feiende flott plate, synes nå vi i Pyro.

Men albumcoveret er det jo en hel del å si på. Jeg husker svært godt den dagen jeg kjøpte Look What The Cat Dragged In. På sydenferie med mor og far. Sommeren 1987. Varmt som i en vifteovn, men verdt å overleve grunnet alle de greske sedlene man får av foreldre på ferie. Pengene gikk ikke til smeltet is eller cola. Å neida. Alt ble brukt i den lokale og svette platebutikken. Det var ikke mange metal-plater mannen bak disken hadde, men både Quiet Riot og Black Sabbath fikk nye hjem. Kjente navn som de var. Men jeg tok også sjansen på et jenteband kalt Poison. De så jo så fine ut….

Sånn kan det gå. Jeg lærte kjapt at Poison slett ikke var jenter. Tvert imot. Poison var svært kåte menn i sin mest virile alder. Men se på coveret en gang til. Er det rart at jeg gikk i baret? Er det rart at jeg smelte foten i salaten? Litt kanskje….

Men platen var fin den. Jeg angrer intet. Men det er greit å sjekke fakta før du tar viktige avgjørelser. Som Da Vinci så treffende synger, she’s a he.

Tags: ,

Del "Ukens albumcover: girls, girls, girls?"