Ukens albumcover: Exodus snart i Norge

1
Skrevet av:
Publisert 8:00 28 July, 2008

Exodus spiller snart på Hole In The Sky i Bergen. Og for et herlig cover de ga ut dengangda.

Ahhhh. Bonded In Blood. En klassiker. Og et klassisk albumcover. Hvertfall første gang platen ble utgitt. To siamesiske tvillinger med henholdsvis djevelsk utseende og et herlig blikk, og en mer uskyldig og redd bror på andre siden. Det onde versus det gode. Bonded In Blood som bare det. Klassisk gore og skrekk-inspirert. Et herlig cover den gangen, og et herlig cover den dag i dag. Det eneste som mangler er at den onde broren røyker en feit sigar….

Debuten til det klassiske thrashbandet Exodus kom i 1985, og satte i gang en karriære som fortsetter den dag i dag, selv etter dødsfall, pauser og masse rot. Bonded By Blood er en av de mest legendariske thrashplatene som har blitt utgitt, og det er den eneste studio-platen til Exodus nå avdøde Paul Baloff synger på. Historien til Exodus er en tirade av uflaks og ulykker, men bandet var et av thrash-orkestrene som alltid vakte i kjølvannet av “de fire store”, sammen med blant andre Testament. Og i slutten av august kommer Exodus på Hole In The Sky i Bergen. Pyro vanner litt i buksen av forventning.

Fun-fact: Kirk Hammett fra Metallica var orginalt medlem av Exodus og spilte på bandets første demo.

Under ser du hvordan Bonded By Blood så ut da platen ble reutgitt i 1989. Merkelig dvaskt cover… Og under der igjen Exodus med Bonded By Blood live. Voldsomt.

Tags: , ,

Del "Ukens albumcover: Exodus snart i Norge"