Ukens albumcover, eh guyz, waz iz diz?

6
Skrevet av:
Publisert 8:00 7 July, 2008

En klassiker når det kommer til uheldige farger og uforståelig konsept.

Scorpions er herlige typer. Etter over 40 år i bransjen snakker de fremdeles gebrokken engelsk og elsker ballader. Og for det elsker vi dem tilbake. I 1974 kom andreplaten Fly To The Rainbow. Ikke av Scorpions beste. Verken på fronten eller inni. For hva er det egentlig som foregår her? En slags robot (eller person med beskyttelsesdrakt mot ebola) som har propeller på beina, og hjernen fullt synlig, flyr mot eller fra regnbuen? Hvor er det denne typen skal egentlig?

Eller er det et flagg med regnbuens farger denne personen holder i hånden? Betyr det i så fall at han feirer de homofiles rettigheter? Det kan også se ut som om flagget i tillegg kan fungere som en nøkkel. Skal denne karen låse seg inn et sted? Kanskje i hjertet til en annen mann? Forvirrende.

Fargene er også verdt en liten kommentar. Dette er hardrock. Da passer det seg ikke med rosa og lysegrønt, om det er aldri så mye regnbue i tittelen. Rosa og lysegrønt er det bare Poison som fikser. Ikke Klaus Meine. Merkelig cover. Noen andre der ute som skjønner noe som helst?

 

Tags: ,

Del "Ukens albumcover, eh guyz, waz iz diz?"