Ukens albumcover: Annihilator bommer litt

0
Skrevet av:
Publisert 8:00 29 September, 2008

Annihilator er et legendarisk band som fremdeles leverer, men av og til bommer de også.

Annihilator laget i 1989 en av definitive klassikerne innen thrash med sitt Alice In Hell-album, frontet av den helt vidunderlige Alison Hell-singelen. Videoen til låten ser du under her. Siden debuten har det gått både fryktelig gale og ganske bra for Annihilator. Etter den tidlige suksessen ble Annihilator mer og mer perifere utover 90-tallet, og frontfigur Jeff Waters har utallige ganger forandret besetningen i bandet. I 2007 kom den overraskende gode Metal ut, en plate som viser at Annihilator fremdeles har masse å by på.

Men på coveret til 2001-platen Carnival Diablos bommer de litt. Eller så er det jeg som er dum. Jeg skjønner at coveret skal være et hint til at krig er skikkelig grusomt og greier, men tegningen er altså så døll at det ser mer ut som om en utstilling på et litt trøtt museum enn et metal-cover. Er det Satan som slåss med et skjelett? Og slåss disse herrene i så fall om et lite ufødt foster i en slags luftboble? Kanskje de skal spise det? Hva har det med krig å gjøre?

Svært forvirrende. Men nøl ikke med å sjekke ut klassiker-platen Alice In Hell eller “comebacket” med Metal. Eller rett og slett bare kos deg med videoen under.

Tags: , , , ,

Del "Ukens albumcover: Annihilator bommer litt"