Turnedagbok: SHOT AT DAWN

6
Skrevet av:
Publisert 10:31 3 June, 2009


Karene i deilige Shot At Dawn er ute på en liten turné, og har levert en freidig blogg til oss. her snakker vi bønder fra øst på jovial vestlandsturné. Husk å sjekke dem ut på MySpace. Stay metal!

BLOGG 1: En gang Ole var i Sarpsborg, var det en jente som så han og begynte å grine.
Vi er Shot at Dawn, og vi gjør barn redde. Og nå er vi på en liten turne rundt på diverse barnehager i Norge. Vi skal terrorisere stort og smått i Bergen, Sandnes og Stavanger.
Begynte på torsdag i Sandvika utenfor Oslo, jævlig tidlig om morran. I god stil kommer folk for sent, folk har allerede atommage og alle er fuckings utslitt. Fett.

Vi har med oss et mannskap på 8 idioter, hvorav 6 er i bandet og 2 stykk er hang-alongs i form av en manager og en kjørebitch. Kjørebitchen spiller forresten i The Dead Troopers Band, sjekk det ut. High five om du faktisk finner det.

Kjøretøyet er av typen utslitt, rævpult russevan som lekker vann og olje. Og de som lånte oss bilen glemte å nevne at mutterne på hjulene ikke var fastspent. Noe som gjorde ting ekstra spennende når vi kjørte over et fjell som ingen kan bli enig om navnet på. Brente bremseklosser og hjul som dirrer i nedoverbakke ned et fjell er rock ‘n’ roll. Living on the edge! Vi måtte selvfølgelig tagge vanen og det ble jævlig kult. Fått en del blikk, men om det er pga graffitien eller høytalern med dyrelyder er uvisst. A little bit of column A, a little bit of column B, a little bit of mambo number 5.

Ellers er det mye penishumor, høyt nivå av gass og generelt bad taste i bilen. Et forsterkeranlegg som funker i intervaller og en attentionwhore av en vokalist som aldri holder kjeft. Highlights inkluderer kollektiv pissing i veikanten, kollektiv pissing på parkeringsplassen på Rema 1000 på Eidsvåg, kollektiv pissing i et drikkevann, Ole som tar av seg skjorta, Chris som tar av seg skjorta og en etnisk minoritet i lilla bukser.
Kom litt for sent til Bergen ettersom en trailer hadde frontkollidert med en bil. Vi ble enige om at traileren vant, men hun som satt i personbilen overlevde visstnok. “I fought the trailer and survived” Epic draw!

Da vi var fremme var det rigging og slikt, så rett på flaska. Vi spilte med Stillborn og Dunderbeist den kvelden, med Stillborn som support og Dunderbeist som hovedband. Litt labert oppmøte, men publikum virket overbevist. Var nok noen som fikk seg en stiv en i nakken. Var første konsert med vår nye gitarist Johannes, og han gjorde en formidabel jobb! Chris fucka gitaren halvveis ut i settet ved å rive av en ledning i elektronikken, men vi har ekstra gitarer og discostick, high five!

Måtte jo henge litt i baren etterpå og ta noen øl. Ei dame ble veldig begeistret for pannebåndet til Chris og insisterte på å låne det, på tross av at den var dynket i mannesvette. Senere på kvelden skulle lånet kreves tilbake og hun ville veldig gjerne beholde det. Spurte han om han ville være med på nachspiel, med lyst i blikket. Men Chris valgte rock fremfor cock og nøyde seg med pannebåndet.
Når baren stengte var det bare å sjangle seg i seng, og det var knall å ha sengeplass i leiligheten over baren. Buksene til Jonas lukta bederva gjødsel med hint av sur moskusokse, og ødela innsovningsprosessen. Men sure sokker til tross, så sovnet vi glade og fulle.

Bergen, we’ll be back. High Five!

(Fra Pyro HQ: Sjekk ut Shot At Dawn på Musikkens Dag i Oslo 6. juni. De spiller allerede kl 13.00 på metalscenen på Grünerløkka. )

Tags: , , , ,

Del "Turnedagbok: SHOT AT DAWN"