Trouble Circus i syndens pøl

0
Skrevet av:
Publisert 12:40 28 October, 2013

troublecircus6

Mens mange band har problemer med å få spille på sin lokale bar kjører Trouble Circus fra Bodø full pinne i selveste Los Angeles. Reisebrev fra syndens pøl kan sjekkes her.

Trouble Circus er i Los Angeles for å spille på legendariske Whisky A Go Go og The Roxy (kjente navn for alle som vokste opp med Guns N’ Roses og Mötley Crüe…), og har sendt digitalt postkort hjem til Pyro.

Hei!

Trouble Circus er for øyeblikket i L.A. og gjør noen konserter der høydepunktene er på Whisky A Go Go nå mandag som var, og tirsdag på selveste The Roxy sammen med Rex Brown fra Pantera og hans nye band Kill Devil Hill som har albumrelease den kvelden. Vi fletter også inn noen små klubbkonserter rundt i distriktet på diverste dive bars. Vi spilte blant annet på Boardners Club i Hollywood sentrum for noen dager siden.

troublecircus4

Vi møtte Tarjei Strøm på Rainbow Bar & Grill under lyttefesten til det nye Motörhead-albumet, og han anbefalte at vi måtte sendte et lite reisebrev fra lalalalandet.

troublecircus2

(gitarist Kristian med Dizzy fra Guns N’ Roses)

Vi har vært så freidige at vi har fått leid et hus like ovenfor Sunset Strip i den sagaomsuste åsen som heter Hollywood Hills. Dette huset er gamlehuset til talkshow-vert Johnny Carson som superkjendis via The Late Show på 60- og 70-tallet (som David Letterman overtok etter).

Huset er rimelig drøyt og over all forventning. Man kjører opp en lang driveway til en port som åpner seg til en innkjørsel med plass til 12 biler (!). Huseieren nevnte at Lady Gaga nettopp hadde gjort noe filming i kåken med sine 4 soverom, basseng og en salig utsikt over L.A. mot havet. Gud vet hva som har foregått i denne boligen. Pussig nok står det et flygel i huset som vi ble fortalt var eid av Magne Furuholmen fra A-ha…

troublecircus7

(Heeeeere’s Johnny!)

Blir man ikke stormannsgal av dette så blir man det aldri. Når et rockeband inntar et sånt hus sier det vel seg selv at det blir fest. Det ble rett ned på “Rock N’ Roll Ralphs” for å handle inn en vogn med øl og sprit. Hvordan dette huset blir seende ut når vi reiser gjenstår å se.

Under oppholdet har vi vært så heldige å fått med oss en promotør som har ordnet rundt 13 radiointervju for oss over hele USA. Til nå har vi gjort intervju med kanaler fra Florida, New York, Detroit, Texas og California. I kjent rockeklisje-stil sprettes det både pils og blandes dram under intervjuet, og enkelte av intervjuene har blitt gjennomført i rein Howard Stern-stil.

Vi ble intervjuet av en kanal i Phoenix som spurte om vi var fornøyd med marjuanaen i L.A., og spurte etterpå promotøren hvilken kar denne radioduden var og fikk som svar: “yeah he is a bit of a nut”… Vi har ca. 6 intervjuer igjen, alle like spennende. Og det blir kanskje ekstra artig (og utfordrende) med vår fine nordnorsk-engelske aksent.

Troublecircus  (27)

Fritiden her tilbringes som oftest i huset, på Rainbow Bar eller på Mel’s Drive In (rett nedenfor huset) der vi har vært så mye nå at folk som jobber på sistevnte plasser har oss på fornavn.

Konserten på Whisky var stor suksess og fikk blandt annet mye skryt fra Dizzy Reed fra Guns N’ Roses og selveste Tom Zutaut (mannen som er kjent for å ha oppdaget og signet band som Mötley Crüe og Guns N’ Roses i sin tid). Sitat Tom Zutaut: ” I really like your band”.

Troublecircus (23)

Bare de ordene betyr uendelig mye når de kommer fra kjeften på en så viktig og innflytelsesrik person. Tror dessverre ikke han har samme status eller jobb i bransjen som han hadde før, men uansett så tar vi det som et enormt kompliment og kvalitetstempel. Teddy Zig Zag Andreadis, som spillte med Guns N’ Roses på Use Your Illusion-turnen var også til stede.

Troublecircus  (24)

Publikum på en mandag på Whisky er godt og blandet; eldre rockere, turister, en og annen gammel alkoholisert rocker fra Sunset Strip-æraen, en del rockestjerne lookalikes og en liten norsk hærskare som vi har med oss. Alt dette tilsammen betyr god stemning før, under og etter konserten. Hele Whisky A Go Go lukter forøvring som en god blanding av sprit, dårlig parfyme og piss. Med andre ord hærlig!

Troublecircus  (26)

Club Boardners i Hollywood var hmm… interessant. Da vi ankom var det et jenteband på scena som spilte musikk som minner meg mest om det japanske jentebandet som spilte i den første Kill Bill-filmen. Utseendemessig var det en blanding av frekk bondage med en mix av litt store kvinnemennesker som sto å vrikka på formene sine.. Vi fikk også vite at denne klubben har en del gother-fester der en kan dra opp i toppetasjen og bli pisket å torturert av kvinner i diverse antrekk…(!).

Uansett så var dette et artig publikum å spille for, og de så virkelig ut til å like norsk rock n’ roll. Kvelden ble avrundet i baren med påfølgende nachspiel i Johnny Carson-huset med diverse gjester fra kveldenes lugubre bar. God stemning der også.

Nå gjenstår konserten på The Roxy tirsdag. Dette er det definitive høydepunkt for denne turen. Per i dag er vel kanskje The Roxy den mest seriøse konsert-klubben langs Sunset Strip, og den plassen som har størst navn og mest cred.
Onsdag spiller vi på en ny bar i “the valley” aka San Fernando Valley aka Pornando Valley, under et Halloween-arrangement. Spennende dager i sikte!

troublecircus1

Sjekk mer av Trouble Circus via Urørt.

Tags: , , , , ,

Del "Trouble Circus i syndens pøl"