Sterk lørdag i hovedstaden – vi har gratisbilletter til deg

34
Skrevet av:
Publisert 12:12 2 May, 2013

Svensk gutteromsrock et sted mellom Black Debbath og Black Sabbath. Engelsk metalcore like melodisk og episk som In Flames. For en lørdag det blir i Oslo! Vi har billetter. KONKURRANSEN ER TRUKKET, VINNERNE HAR FÅTT BESKJED VIA FACEBOOK.

På lørdag blir det stor stemning i Oslo, og vi må ta et hardt valg mellom hvilken konsert vi skal gå på. Du kan vinne billetter til både Bury Tomorrow og Skogen Brinner, to av våre nye favorittband.

På Crossroad, denne herlige blues/rockbaren nede ved Akerselven, spiller Skogen Brinner. Om du ikke kjenner til Skogen Brinner, så er det lyden av et svensk gutterom med Black Sabbath, hjemmelaget vin, skeive rullings og buldrende riff. Tenk deg riffene til Black Debbath (kanskje litt Thulsa Doom) og Black Sabbath presentert på breieste svenske dialekt, og resultatet er helt uimotsråelig. Rett og slett det beste stoner/retrobandet vi har hørt på fryktelig lenge. Vi anbefaler på det varmeste å sjekke ut debutalbumet 1ste, som ble sluppet nylig.

Og på Gamla, ved siden av strippeinstitusjonen Blaze, spiller metalcore-favorittene i Bury Tomorrow. Postmann Skjebstad, som kommer fra Kristiansand i ens ærend for å se/høre Bury Tomorrow, beskrev dem presist: “1 poeng for originalitet, 10 for stil og gjennomføring”. Vi snakker om drøyal metalcore, med muskuløse, skrikende og adrenalinfylte vers, etterfulgt av storslagne refreng fylt av patos, allsang og mykhet. Akkurat slik vi liker det, ikke ulikt In Flames på sitt frekkeste. Faktisk er Lionheart en av de aller kuleste sangene som ble gitt ut i fjor, sjekk bare her:

Dette blir LITT av en lørdag, vi skal prøve å rekke så mye som mulig. Og du kan være med på moroa. Fortell oss i kommentarfeltet hvilken konsert du har lyst å gå på, så kan du vinne to billetter. Om du logger inn med Facebook eller lignende, skal vi få gitt beskjed til vinnerene i løpet av fredag.

PS: Bury Tomorrow spiller på Tou Scene i Stavanger i dag, og Garage i Bergen i morgen. Sjekk ut!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Sterk lørdag i hovedstaden – vi har gratisbilletter til deg"