Spilleliste Pyro # 664

Skrevet av:
Publisert 23:50 23 June, 2015


Vi laget en Simpsons rockespesial og vi intervjuet The Good The Bad And The Zugly. Reprisen kan høres via Nrk P13 på mandag fra 17 og spillelisten finner du her.

Kiss – Makin’ Love
Faith No More – Black Friday
Årabrot – Mea Culpa
Satyricon – Our World It Rumbles Tonight (live)
Anthrax – Caught In A Mosh
Paradise Lost – Punishment Through Time
Mantric – Die Old
Backyard Babies – Thirteen
The Good The Bad & The Zugly-intervju
The Good The Bad & The Zugly – L.T.M.F.
AC/DC – Baptism By Fire
High On Fire – The Sunless Years
Veislakt – Veislakt
The Darkness – Mudslide


Aerosmith – Walk This Way
Spinal Tap – Break Like The Wind
Grand Funk – We’re An American Band
The Who – Won’t Get Fooled Again
Smashing Pumpkins – Zero
The Ramones – Suzy Is A Headbanger
Metallica – Master of Puppets
Judas Priest – Breaking The Law
Blink 182 – All The Small Things

Tags: , , ,

Del "Spilleliste Pyro # 664"