Siste oppdatering av spillelistene før sommerferien

0
Skrevet av:
Publisert 12:29 16 July, 2013

brutus

Vi feirer sommeren og det faktum at vi nyss hadde 666 (667 nå…) følgere på Spotify-listen vår med å oppdatere med ti nye låter i Spotify og Wimp. Kjør rock!

Fem låter fra Asbjørn, fem fra meg, snart sommerferie. Alt er perfekt. Mine fem øverst og så Asbjørns valg. God sommer da….

Hovedlistene finner du i Spotify og på Wimp.

Sjekk også spiller fra Wimp nederst i saken.

The Hellacopters – It’s Good But It Ain’t Quite Right

Jeg har hatt en helg med spilling av masse gamle Hellacopters-plater. Slikt man bør gjøre et par ganger i året. Savnet etter de svenske hardrock-heltene blir bare større og større. Kom tilbake.

Watain – All That May Bleed

Watain kan virke litt latterlige i all sin djevelske black metal-posering, men de lager fortreffelige låter. All That May Bleed er hentet fra siste singel som kom for noen uker siden, og er da en forsmak på album som kommer til høsten.

Junkyard – Hollywood

Ahhhh. Minnene. Jeg kom over denne deilige sleaze-bangeren da jeg så en episode av Californication her om dagen. Junkyard ble aldri like store som Mötley og Guns, men var ikke mye dårligere…

Brutus – Big Fat Boogie

Norsk-svenske Brutus spilte retro-rock før det ble populært, men har ikke fått like stor oppmerksomhet som sine brødre i Graveyard og Witchcraft. I juni ga Brutus ut sitt andre album Behind The Mountains, full av flottenfeiers rock. Big Fat Boogie er et godt eksempel.

Michael Monroe – Ballad Of The Lower East Side

Mike Monroe er mest kjent for sin tid i proto-sleaze-heltene i Hanoi Rocks, men han har også sin egen solokarriere gående, og det er der han har lagt mest arbeid ned de siste årene. I siste singel Ballad Of The Lower East Side kjenner han på hvordan hans tidligere hjemby forvandles til det penere. Herlig låt!

letlive. – Banshee (Ghost Fame)

Hardcorens svar på Faith No More er tilbake. Litt rufsete produksjon, men fete riff og digge melodier gjør dette til en sommerfavoritt.

P.O.D. – Boom

Jeg har sett P.O.D. to ganger i sommer, og spesielt på Graspop leverte de en aldeles briljant konsert. Nu metalen deres låter overraskende lite datert, og mer som stadionmetal enn noe som helst annet. Og vi må aldri glemme pingpong-videoen til Boom.

Revocation – Harlot

Aiaiai, endelig kommer Revocation til Norge! Boston-trioen spiller support for The Black Dahlia Murder 29. september, det blir en vakker aften i hovedstaden. Sjekk dette sporet fra Chaos Of Forms, en plate stappfull av deilig teknisk metal.

Oslo Faenskap – Give Credit Where Credit Is Due

Denne gjengen fra Oslo har overbevist mange og irritert mange med sin skamløse tilnærming til metalcore-sjangeren. Denne singlen er uansett lovende greier, med fett breakdown og umiddelbare melodier.

Shining – Paint The Sky Black

Jeg klarer ikke legge fra meg den nye Shining-platen. Makan til sint, fokusert og iskald plate, samtidig som den fenger hvert eneste rockefiber i kroppen min. Dette avslutningssporet er godt bevis på det.

Tags: , , ,

Del "Siste oppdatering av spillelistene før sommerferien"