Sigurd Wongraven er gjest i Pyros nye podkast

5
Skrevet av:
Publisert 15:01 11 September, 2013

Satyricon SATYR Photo by Sune Froyseth Eriksen

(foto: Promo/Sune Frøyseth Eriksen)

September-podkasten er klar. Gjest er ingen ringere enn Sigurd Wongraven fra Satyricon.

Vi har tatt en podkast-pause gjennom sommeren, men er på pletten igjen i øret ditt med tre nye tema som diskuteres med en munter tone sammen med album- og turné-aktuelle Satyr fra Satyricon. Albumet som heter Satyricon kom fredag, og flere byer i Norge besøkes i løpet av de neste ukene.

I denne utgaven av Pyros podkast møter du en strålende opplagt Wongraven som villig vekk diskuterer de tre temaene vi serverer. Det handler om band som gir navnet sitt til vinutgivelser, det skal prates om magien i band versus pr og sosiale medier og det skal diskuteres om moderne band er litt for ivrig til å fortelle publikum hvordan de skal oppføre seg på konsert. Som vanlig diskuterer vi oss helt vekk og rundt i ring, men det er hele magien med live-on-tape-podkast.

Du finner podkasten via Nrks RSS-sider, eller så kan du laste den ned helt gratis i Itunes, hvis du da ikke bare vil lytte til det hele via filen under. Det kan ta litt tid fra denne saken publiseres til podkasten er tilgjengelig i Itunes, men den kommer…

Podkast september

Tags: , , , ,

Del "Sigurd Wongraven er gjest i Pyros nye podkast"