Shot At Dawn slipper plate, feirer som faen

2
Skrevet av:
Publisert 23:13 11 April, 2012
Her i Pyro-redaksjonen har vi alltid vært svake for gjengen i Shot At Dawn. Fett bandnavn, deilige metallåter, digg plate i Sic Vic Pacum Para Bellum, underholdende konserter og så videre.

Nå er gjengen som i fjor spilte med både Sepultura og Suicidal Tendencies klar med albumet White Trash Metal Brigade, og på kvelden er det slippefest på John Dee i Oslo. Vi tok en prat med gitarmester, låtskriver, shredmaster og splitthopper Chris om den store dagen.

Grattis med ny plate! Fortell våre kjære lyttere hva de kan forvente seg om de ikke har hørt den allerede?

– Takker og skåler! Jeg er personlig veeldig fornøyd med resultatet på denne skiva. Lyden er ballefeit! De kjekke og heite leserene deres kan forvente seg varierte moderne partymetal låter med fete gitarleads og harmonier, heftige trommefills og baaadass vokalprestasjon. Vi har trykka inn raske låter, brutale låter, seige låter og episke låter, så det inneholder musikk de fleste vil finne noe de digger vil jeg si! Bandet gleder seg til å få vist hva vi står for med det nye materialet og høre tilbakemeldinger.

Lanseringsfest på John Dee, hvordan er Shot At Dawn live om dagen?

– Vi er sultne og gleder oss til hver konsert. Med den nye besettningen (Aki på trommer og Ogee på gitar) vises det at vi ikke leker band, og baserer oss på å gjøre konsertene våres med så stor underholdningsverdi som mulig. Siden det er releasekonsert i kveld har vi fått med oss en rekke gjesteartister som skal gjøre denne konserten enda fetere! Så det er bare å glede seg!!!

 Du er ganske rå når du kjører splitthopp, kan vi forvente slike etter hvert som du begynner å bli gammel og støl?
 
– Huff. Joa, jeg må vel nesten prøve. Men kjenner at nikotin og alkoholen hindrer den gamle ballettkroppen min i å strekke meg like langt som før. haha. Vi får se om den fortsatt leverer eller om det blir epic fail.
 
Hva er den feteste konserten du selv har vært på i det siste?
 
– Jeg tror jeg fortsatt står for at Suicidal Tendencies konserten er den feteste jeg har vært på. Stemningen, beliggenheten, bandet. Alt var drøyt fett på GSF den kvelden. Var så digg å være på en konsert som ikke hadde de jævla barrikadene! Og at man faktisk fikk lov å stagedive er en sjeldenhet her i Norge i disse moderne tider. Så ja, mye som skal toppe ST på GsF syntes jeg. Utenom det vil jeg også nevne Machine Head og Darkest Hour som fett som faen. Deez nuts og As blood runs black som jeg så på Underworld i england var også fet kveld.  Håper alle som leser dette som er i Oslo området kommer imorra. For da blirre white trash metal brigade party time!

Tags: , , ,

Del "Shot At Dawn slipper plate, feirer som faen"