Pyrolisten i Spotify og Wimp er oppdatert

0
Skrevet av:
Publisert 15:10 24 April, 2013

airbourne

På tide å oppdatere våre digitale spillelister i Spotify og WIMP. For din skyld. Ti nye låter på listen blir presentert her.

Pyro har sin egen spilleliste i Spotify og WIMP som vi kaller “Pyro totalrock” og som oppdateres jevnlig. I dag har vi lagt inn ti nye låter vi mener du bør kose deg maksimalt med de neste timene. En liten presentasjon finner du under. Først Asbjørns fem valg, så mine. Rock, rock, rock!

Hovedlistene finner du her i Spotify og på Wimp.

Sjekk også spiller fra Wimp nederst i saken.

Airbourne – Live It Up

Disse australske gladguttene er et av klodens råeste og mest festglade liveband, og på denne nye singlen låter det akkurat som før: Tight, frekt, ølmarinert og like mye AC/DC som på tidligere plater.

Deez Nuts – Band Of Brothers

Sam fra Architects føler sterkt på refrenget, og australske Deez Nuts synger om å ta brødregjengen til gatene. Pluss at de aldri skal legge seg og sove. Moshpit-vennlige greier.

Gallows – Graves

Goddammit så bra Grey Britain fremdeles låter, 4 år etter den slo ned som en molotowcocktail i rockegatene. Og vi må aldri glemme denne perlen av en låt, med selveste Simon Neill fra Biffy Clyro på vakker gjestevokal. Funfact: eneste gang Simon har gjort denne live med Gallows var på Hovefestivalen.

Dragonforce – Heroes Of Our Time

Drit i Guitar Hero, dette er ekte vare. Redd prinsessen og bekjemp den onde trollmannen NÅ!

The Blackout – Radio

For en deilig låt om å starte helgen,skru på radioen og oppdage noe herlig rock som bare må skrus opp til maks volum.

Volbeat – Room 24

Jeg har aldri skjønt poenget med Volbeat, men synes det er flott å høre King Diamond på gjestevokal som synger om sykehus. Muligens en fortelling om da han selv var døden nær i hjerteoperasjon?

Aeternus – …And The Seventh His Soul Detesteth

Solid ekstrem-metal fra Bergen. Tittelkuttet fra en plate som handler om de syv dødssyndene. Tungt, hardt, rivende. Og en forsmak på mye godt som venter de som tar turen til Karmøygeddon i Haugesund neste uke. Overkill, Backstreet Girls, Sahg, Paradise Lost, Sabaton, Grand Magus, Insense……. Deilig!

Purson – Spiderwood Farm

Purson er et av disse nye bandene som drar rocken inn i vintage psykedelia. Ett eller annet sted mellom Pink Floyd og Black Sabbath med de rolige låtene på Led Zeppelins fjerdealbum som best referanse. Platen The Circle And The Blue Door er akkurat litt for rolig for meg, men denne låten her begeistrer maks.

Alice In Chains – Stone

Merkelig nok var jeg aldri noen stor fan av Alice In Chains i gamledager, men med William DuVall på vokal har jeg skjønt poenget. Andre låt fra det kommende albumet er like god som den første. Merkelig nok ikke gitt ut på singel eller til radio. Nuvel. Vi kan nyte den her.

Off With Their Heads – Focus On Your Own Family

Off With Their Heads blander punk og rock på en fortreffelig måte, og jeg skammer meg i en krok for ikke å ha oppdaget bandet tidligere. De har tross alt spilt slik musikk siden 2002… Hele albumet Home er godt, men dette er favoritten.

Hovedlisten i Wimp:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Pyrolisten i Spotify og Wimp er oppdatert"