Pyro lager eksklusiv podkast

14
Skrevet av:
Publisert 21:16 25 December, 2012

Mange har etterlyst Pyro-podkasten, og nå får noen delvis oppfylt sitt ønske.

Vi skal nemlig prøve å lage podkast en gang i måneden fremover. Men siden vi av rettighetsgrunner ikke har lov til å ha musikk i podkastene våre kan vi ikke bare legge ut radioprogrammet. Derfor har vi bestemt oss for å lage en eksklusiv prate-podkast der vi tar opp viktige og uviktige tema innen hardrocken og metalen. Som vi gjør på radio, men her LENGER, BREDERE, STØRRE… Gjerne med gjester fra rocken som har noe på hjertet. Dette stoffet kan da kun høres via podkasten, og blir ikke sendt på radio.

Nå er det ikke sikkert at dere der ute er så klar for å høre oss prate i vei i en halvtime en gang i måneden, så anse dette som et prøveprosjekt. Blir det bra – og om folk der ute er interessert – blir dette raskt en tradisjon. Vi lover uansett at det skal komme podkaster det neste halve året, og desemberutgaven (og premieren!) er ute nå. Vi diskuterer om metalcruise er superkult eller idiotisk, vi synser om Turbonegros comeback gikk etter planen og vi tar i temaet rocka julemusikk med ildtang.

Vi vil svært gjerne ha tilbakemeldinger angående podkasten, og ideer til fremtidige tema, via pyro@nrk.no. Om du mailer oss er du en engel. Helt sant.

Hvor du kan laste ned og/eller høre denne eksklusive saken?

Du finner podkasten på Nrks feed her.

Du kan søke etter Pyro i Itunes eller bruke denne lenken.

Eventuelt kan du lytte til hele greien i mp3-format her: Podkast desember 2012

Tags: ,

Del "Pyro lager eksklusiv podkast"