Norske Angerman på Bloodstock

0
Skrevet av:
Publisert 17:57 10 August, 2014

anger11

Angerman fra Rogaland spilte på Bloodstock i England i helgen sammen med mange av metalens store. Et lite reisebrev dumpet ned i den digitale postkassen vår, og viderebringes selvsagt.

Heisann. Et lite reisebrev fra Bloodstock Open Air leveres. Etter å ha sjekket inn på det flotte hotellet ute i landlige Burton On Trent (eller Burton Omtrent som det ble ettersom ølen ble fortært…) hoppet vi i taxi og ble kjørt et kvarters tid til festivalområdet. Der ble vi godt mottatt og bandet inkludert damen fikk seg alle V.I.P.-pass med tilgang til et område som var kjempebra med barer og rolige plasser samt presseteltet med alle de store metal-magasinene og lignende.

Vi spilte nest sist på New Blood Stagesom var en flott scene i et stort telt. Gigen gikk veldig bra, tight som bare det, men det var dessverre langt fra fullt siden Hatebreed startet likt med oss på hovedscenen like ved… De som var der virket dog kjempefornøyd, og vi fikk god backing av våre venner Daniel i Zerozonic og Blood Red Throne. Takk gutter!

anger8

Alt i alt en kjempeopplevelse hvor vi fikk promotert skiva vår til masse presse og ikke minst fikk vi mingle med de store gutta. Her var det ingen forskjell på hvor stort band du spilte i. Alle hadde full tilgang til vip-en der de store gutta hang, så det ble en del drinker der kan du si.. Jeg for min egen del fikk endelig sett mitt favorittband Crowbar live, og ikke minst møtt min store gitar-inspirasjon Kirk Windstein. Fikk hilst og pratet litt og tatt bilde (yeeeah;), og ikke minst levert skiva vår til både han og Vinnie Paul!

angerkirk

Tom, Angerman.

Sjekk Angerman via Facebook om du har lyst.

angervinnie

anger1

anger2

anger3

anger4

anger5

anger6

anger7 

anger9

 

Tags: , , ,

Del "Norske Angerman på Bloodstock"