Magisk moshpit på John Dee

1
Skrevet av:
Publisert 13:25 26 April, 2012


Hva skjer når australske surferhunks møter norske crowdsurfere? Magi i moshpiten! Pyro har vært på Parkway Drive.

I går kveld var jeg og kompis Ole Johan på John Dee for å sjekke det nydelige bandet Parkway Drive. De er fra Australia, ser ut som surferhunks, og spiller metalcore. Punktum. Slik ble kvelden:

— Først: Jeg har hørt litt for lite på Parkway Drive det siste året. Likte Deep Blue veldig godt da den kom i 2010, men bandet har gått litt i glemmeboken i det siste. Skjønner ikke hvorfor. Rimelig tilbakestående av meg, innser jeg etter denne konserten.

— Parkway Drive jobber innenfor samme formel som en million andre band. Streit metalcore med tunge riff, noen doser shredding og massive breakdowns. Men som Maciek fra Kvelertak sa etter gigen: de gjør det bare så jææææævlig mye bedre enn alle andre. Riffene er større, breakdownsene er tyngre, vokalen er råere  og så videre.

— Publikum leverte massivt i går. Smekk utsolgt John Dee, langt over 40 grader i moshpiten, vill crowdsurfing, stagediving, circlepits og alt sånt. Da vi kom til John Dee til siste supportbandet, The Ghost Inside, hadde det allerede vært to supportband som fikk full uttelling for slitet med entusiastisk publikum. Highfive til John Dee for allsang og stemning.

— Sleepwalker var høydepunktet for min del, men også “Carrion” og “Smoke ‘Em If You Got ‘Em” og vakre “Home Is Where The Heart Is” var blant de mange innertierne. Perfekt blanding av fet lyd, fjellstore riff med litt spredd shredding på toppene, jovialt band og kickass låter.

— Gleder meg allerede til neste gig med Parkway Drive. Satser vi på at de joiner med Killswitch Engage og fyller opp Rockefeller eller Sentrum Scene, kanskje? Og legg det gjerne til en fredag, så vi kan kjøre helaften med taco, bayer, bonding og brodown i moshpiten. Just sayin.

Tags: , , , ,

Del "Magisk moshpit på John Dee"