Lysten på en ny plate og turne fra disse typene? OPPDATERT

5
Skrevet av:
Publisert 20:29 16 August, 2011

Vel. Da kan du tydeligvis sprette champagnen. Eller kanskje ikke…?

Det som har vært rykter i mange måneder ble bekreftet fra Tony Iommi himself i Birmingham Mail. Den orginale besetningen av selveste Black Sabbath jobber med nye låter og en mulig turne.Trodde hvertfall alle. For nå har Tony Iommi gått ut og avkreftet at noe som helst er sikkert. Les mer her.

De fire medlemmene har ikke gitt ut musikk sammen siden to studiospor på live-platen Reunion fra 1998 og har ikke turnert sammen siden 2005. Ozzy Osbourne har siden vært opptatt med en solo-karriære som har vært litt opp og ned, mens resten av Black Sabbath laget Heaven And Hell, som brått forsvant da vokalist Ronnie James Dio døde i fjor.

Nå skal vi ikke ta gleden på forskudd (definitivt ikke, etter Iommis avkreftelse), ettersom studio-sessions med disse fire har blitt brått avbrutt tidligere, men bare det at alle fire er i samme rom er positivt nok for Pyro. Men hva mener folket? Bør Black Sabbath huskes for det de var, eller tåler vi nok en gjenforening av bandet som egenhendig laget heavy metal?

Tags:

Del "Lysten på en ny plate og turne fra disse typene? OPPDATERT"