Lower Than Atlantis og Young Guns på SubScene

2
Skrevet av:
Publisert 16:52 19 March, 2012


For halvannen uke siden var jeg på konsert med Lower Than Atlantis og Young Guns på SubScene. Her er en forsinket rapport fra den strålende kvelden.

— Lower Than Atlantis er et av mine favorittband fra England, og jeg har ventet lenge på å se dem live. De begynte med If The World Has To End, den nye singlen, og derfra og ut spilte de i knappe 25 minutter. Kort, men godt.

— Mike Duce er en gudsbenådet låtskriver, noe låter som Beech like A Tree og Far Q viste på SubScene. Melodisk, sårt, allsangvennlig og tett og fint spilt.

— Mike Duce fortalte meg etter konserten at han ser mot “big rock” når han skriver låter til ny plate, og en coverlåt av Foo Fighters sin The Pretender er et tydelig tegn om retningen de går i. Stadion neste.

— Young Guns er ute med ny plate som heter Bones, og P3 har listet tittelsporet fra albumet. Det var overraskende lite folk på SubScene, men det henger nok sammen med at det er en ungdomsklubb og det var dagen etter Rise Against rocket Sentrum Scene.
— Det ble uansett god stemning, for Young Guns var åpenbart klar for å ha enhyggelig kveld selv om det var maks 50 mennesker i lokalet. De spilte både nye og gamle spor, og om jeg ikke tar helt feil ditchet de favoritten Sons Of Apathy? Rart.

— Youg Guns låter proft, velspilt og enormt sympatisk, og vokalist Gustav Wood er åpenbart stjernemateriale. At de har spilt sammen med Bon Jovi og Lostprophets er åpenbart, de har allerede moves inne til å gjøre Sentrum Scene og større.

— Høydepunkter? Weight Of The World, Bones og Stitches. Young Guns på sitt beste låter så deilig kommerst og klar for suksess at det føles helt absurd å se dem i en kjeller med 50 andre. Forventer store konserter med dem i årene som kommer.

Tags: , , ,

Del "Lower Than Atlantis og Young Guns på SubScene"