Værra med på dans i kveld?

7
Skrevet av:
Publisert 8:52 18 September, 2009
Unearth byr opp til dans på Betong i Oslo i kveld, sammen med Throwdown og Chimaira.

I kveld blir det konsert og dans og moro, gitt. Tre av USAs sprekeste liveband inntar Betong og lager fredagsmoro på lokalet.

Tre deilige metalband spiller på Betong i kveld, og byr opp til en slags vakker trekant utpå kvelden. Samtlige er kanonfete liveband, har en lang rekke klassikere å by på, og kommer garantert til å mase om circlepits til ørene dine blør. Og vi er da lett å be?

Chimaira live er et av verdens tyngste band, og er en ustoppelig livekraft. Når de drar Power Trip, Pure Hatred og Resurrection, blir det kaos i stuen. Bonus: de er fra Ohio, så det er lov å enten rope “Hello Cleveland!” eller skrike etter coverlåter av Ohio Players.

Unearth er den goody gjengen som sviner pikken helikopterstyle allerede på vorspiel. Uelegant, men rasende festlig. Musikalsk er de et av de mest presise og hissige metalbandene der ute, med en blødende forkjærlighet for breakdowns og frekke hardcore-riff.

Throwdown var engang et veldig hissig hardcoreband, men på sitt seneste album (Venom & Tears) tok de en brå sving inn i et sumpete, dampende Pantera-land. Meget vellykket, om du spør oss. Musikk å løfte vekter til, og det har aldri vært galt.

Her er noe av det Pyro regner med å se på Betong i kveld:

Unearth spiller Sanctity Of Brothers i regnet på Wacken Open Air 2008:

Throwdown leker Pantera med Holy Roller på¨klubb i USA:

Chimaira spiller sin beste låt, Ressurection, live på Download:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Værra med på dans i kveld?"