Digital bitches

0
Skrevet av:
Publisert 13:00 15 October, 2013

Lamb-of-God-Promo

Skrev pittelitt om på en gammel Black Sabbath-låt i overskriften her. Kun fordi vi har oppdatert våre digitale spillelister i Spotify og WIMP med ti nye låter. For deg. For dine. For rocken.

Våre spillelister i Spotify og WIMP er oppdatert til din nytelse, og denne gang er det Asbjørns fem valg som er lagt øverst, mens jeg dilter etter lenger nede i saken. En. Joy.

Hovedlistene finner du her i Spotify og på Wimp.

Sjekk også spiller fra Wimp nederst i saken.

Heart In Hand – I’m Coming Home

Hjerteskjærende og emosjonell hardcore fra Sør-England. De gjorde en strålende konsert på Revolver i Oslo nylig, håper de kommer tilbake til Norge snart.

Silvertide – Blue Jeans

De tapte rockebandet som aldri ble verdensstjerner er nå gjenforent, uten at vi vet hvordan det kommer til å gå. Vi har uansett låter som denne å kose oss med. Deilig rock i sin reneste essens.

W.A.S.P. – The Headless Children

Tittelsporet fra dette fabelaktige konseptalbumet, hårmetalens The Wall om du vil. Råtten produksjon, jepp, men storslagen musikk. Og FOR et refreng.

White Wizzard – High Speed GTO

Det er visst totalt kaos i White Wizzard-leiren om dagen, med folk som slutter og sparker hverandre og krangler om penger som er forsvunnet. Synd for et band som har laget låter som dette.

Lamb Of God – Laid To Rest

Aaaaaaah, man må alltid fylle dagen sin med en dose Lamb Of God.

Sahg – Slip Off The Edge Of The Universe

Sahg slipper veldig snart nytt album som skal hete Delusions Of Grandeur. Som vanlig låter det superbra. Jeg elsker Sahg. Håper du gjør det også.

Tombstones – Black Moon

Litt mer doom-aktig fra gamlelandet. I likhet med Sahg har Tombstones fra Oslo gått mange hus forbi. Det er synd, for Tombstones lager magisk tung og knusende rock. Black Moon er hentet fra bandets nye album Red Skies And Dead Eyes.

Cactus – Evil

Cactus er et herlig band fra den gang folk gikk nakne rundt i gatene, men eksisterte kun i et par år i sin opprinnelige form. De gjorde et slags comeback i 2006, men det er de gode gamle låtene som river best. Evil er helt vanvittig i så måte.

Vulture Industries – The Tower

Vulture Industries fra Bergen har nyss laget sitt klart beste album med The Tower. Progressivt og fengende samtidig. Ekstraordinært.

Brownsville Station – Kings Of The Party

Da vi kjørte spesial om byen Detroit i Pyro for noen uker siden stjal denne låten hele showet. Brownsville Station er klart mest kjent for å ha skrevet Smoking In The Boys’ Room som Mötley Crüe gjorde kjent, men dette er bandets beste stund.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Digital bitches"