6 myke britiske låter du må sjekke

0
Skrevet av:
Publisert 11:06 18 September, 2014
Great-Britain-Flag-great-britain-13511739-1920-1200
Storbritannia kan visst bli splittet i dag, men vi feirer uansett øyrikets melodiske rocketradisjon. Her er 6 nye fengende og melodiske rockelåter fra øyriket.
Det skjer mye kult i England om dagen, både med frekke retro-thrashband og ville techmetal-entusiaster. Men disse engelskmennene er også enormt gode på melodiske rockebangers, og her har vi samlet noen nye godbiter fra band som synger vakkert over flotte gitarriff. Enjoy!Young Guns – I Want Out
Du husker dem kanskje med P3-hiten Bones? Siden den gang har de solgt ut Wembley Arena, og I Want Out er første single fra albumet som skal breake dem i USA. Er det bare meg som synes det låter som en engelsk, rockete utgave av Killers? Kul låt er det uansett:

Mallory Knox – Ghost In The Mirror
Engelskmennene slapp en strålende debutplate for to år siden, her er første flotte smakebit fra oppfølgeren.

Twin Atlantic – Brothers & Sisters
De nye Biffy Clyro? Skotske poprockere som vet å skrive seige anthems. De er signert til Red Bull Records, og laget en helsikes kul remix av låten Free da han gærne fyren hoppet fra stratosfæren for noen år siden. Sjekk den også, her er Brothers & Sisters fra den nye platen deres.

Lonely The Brave – Backroads
Jeg vet ikke så mye om dem, men Kerrang er helt i hundre og kjører posters og intervju og forside og alt sånt. Melodisk og emosjonelt og riktig så flott. Debutalbumet The Day’s War er ute i disse dager:
http://youtu.be/fk2phEP7AWU
You Me At Six – Room To Breathe
Man skal være bra kynisk inne i hjertet for å hate storslåtte midtempo-ballader som dette, eller?
http://youtu.be/IPtUV01R1RE

Lower Than Atlantis – Here We Go
Lower Than Atlantis vokser stadig i UK, men sliter litt utenfor etter de fikk bra med kred tidlig i karrieren. Denne har gjort det bra, gleder meg til nytt album som er rett rundt hjørnet.

 

Del "6 myke britiske låter du må sjekke"