10 spørsmål med Agnete fra Djerv

0
Skrevet av:
Publisert 9:00 18 July, 2011

Djerv slapp nyss debutplaten sin til masse ros fra både kritikerne og publikum. Vi leverte de ti spørsmålene til vokalist Agnete, og fikk dem jammen i retur også. I morgen er Agnete og Stian fra Djerv hovedgjester i Pyro på radio. Ikke miss det.

1. Hvem er du og hva skjer?

Jeg heter Agnete og synger i et band som heter Djerv. Vi er aktuelle med debutplaten vår “Djerv”.
 
2. Den første platen du kjøpte?

Det tror jeg var “Petter og ulven” sammen med pappa…

3. Er det et band du elsker som alle vennene dine hater, eller som du ikke tør fortelle at du elsker? Hvisk det til oss.

Thihi…en skive i alle fall…Disney Greatest Lovesongs. Hysj…
 
4. Taco; lefse eller skjell?

Skjell! Nam. Hjemme hos oss kaller vi det nekrotaco. Da er det altså 80-talls lørdagstaco med alle ingrediensene i små skåler. Mais må med.
 
5. Hva er den rareste maten du har blitt servert backstage?

Det er helt vanlig at band som spiller en del ber om ordentlig mat og derfor ikke skal bli servert gryterett, pizza og annen junk. Likevel har det vært utrolig mye rart. Alt fra selvlysende dipp til tørre pølser uten noenting attåt. Det gjør meg gærn!

6. Black Sabbath eller Iron Maiden, og hvorfor?

Iron Maiden. Verdens mest jordnære og ydmyke rockestjerner. “Scream for me Oslooooooooo!”
 
7. Hvilke tre låter vil du ha i begravelsen din?

Det blir opp til de pårørende, men kanskje “Misery Is A Butterfly” med Blonde Redhead, “Aldri I Livet” med Finn Kalvik og “Time After Time” med Cindy Lauper.
 
8. Lær, spandex eller dongeri, og hvorfor?

Eh, lær kanskje…kommer jo litt an på, da. Nei, fader heller. Dongeri. Tidløst og “rock”!
 
9. Hvorfor spille musikk egentlig?

Jeg tror det er det jeg er best på av de tingene jeg kan. Det gir meg mye og jeg klarer liksom ikke helt å se for meg at jeg ikke skal drive med det.
 
10. Beskriv musikken din på en linje, og svar oss på hvorfor Pyro-leserne skal sjekke ut bandet ditt

Djerv er melodiøs, grooveorientert hardrock med et bakteppe av black metal. Jeg synes Pyro-lyttere skal sjekke ut Djerv fordi jeg tror de har peiling på musikk og vil sette pris på både soundet og låtene på skiva. Vi har i dette bandet utfordret oss selv til å gjøre nye ting som vi ikke har gjort tidligere i andre band, noe jeg synes er ganske kult. Uttrykket er nedstrippet, likefullt er det smådetaljer her som du kanskje ikke får med ved første gjennomlytting. Det vil si at skiva bør høres noen ganger. Håper musikken faller i smak og at vi sees på konsert! Gleder meg.

Tags: , ,

Del "10 spørsmål med Agnete fra Djerv"