The-Dream konsertbilletter?

0
Skrevet av:
Publisert 17:43 28 August, 2013
Foto: The Dream

Foto: The Dream

Det var på tide at noen tok ansvaret og flydde The-Dream til Oslo! Søndag 15. september kan alle over 18 år endelig se den selverklærte “Radio Killa” live på Rockefeller i Oslo. Dette er det Rockefeller har å si om The Dream på siden sin:

“Terius Youngdell Nash, bedre kjent under artistnavnet The-Dream, er en av vår tids mest innflytelsesrike amerikanske plateprodusenter og singer-songwritere. Med en imponerende cv med samarbeid og hits som “Me Against the Music” for Britney Spears, “Umbrella” for Rihanna, “Single Ladies (Put a ring on It)” for Beyoncé og “Baby” for Justin Bieber, er han utvilsomt en svært kritikerrost og ettertraktet produsent. Siden 2007 har The-Dream også markert seg som soloartist, og opparbeidet seg kultstatus i musikk-kretser med sine fem kritikerroste album. I 2011 slapp The-Dream gratisskiva, ”1977”, seinere utropt som en av årets aller beste album. Nå er han aktuell med albumet ”IV Play” som innholder flere gjesteartister enn noensinne, blant annet Jay-Z, Beyonce, Big Sean, Pusha T, 2 Chainz, Kelly Rowland og Fabolous. Det har fått terningkast 5 i både Dagbladet og Dagsavisen.”

Om du vil være en av to heldige vinnere som stikker av med 2 billetter hver til konserten så må du bare sende en e-post til nuno@nrk.no med THE-DREAM som emne og fortelle hvilken av The-Dream sine låter du liker best og hvorfor.

Her har du et par eksempler:

Tags: , ,

Del "The-Dream konsertbilletter?"