Få med deg Tinie Tempah på Grünerløkka helt gratis!

0
Skrevet av:
Publisert 19:17 28 November, 2010

(EMI Music Norway)

Selveste Tinie Tempah kommer til Norge onsdag 1. desember for å holde konsert midt i Grünerløkkas hjerte på Parkteatret. Det er et så kalt lukket arrangement for bransjefolk, musikkanmeldere, avisfolk osv. men “have no fear” jeg glemmer dere aldri og har klart å skaffe 10 billetter som jeg skal gi bort til fem stykker som skal få lov å ha med seg en kompis/venninne eller kjæreste til å se på en av adventtidens desiderte beste konserter.

Og hvordan skal du få billettene tenker du? Du må bare sende meg en mail med navn, etternavn og mobilnummer til soulshock@nrk.no med TINIE TEMPAH som emne og skrive hvilken Tinie Tempah låt du liker best og hvorfor.

Og “did I mention” at “My Cool” Adam Tensta og den nye svenske supergruppe Me & My Army som består av blannet annet superprodusenten Andreas Kleerup også dukker opp? Oh yeah! Dette blir en fantastisk kveld og “its only right” at du skal få være med og synge på “Pass Out”, Frisky” og “Written in The Stars”. Så ikke vent et minutt til, send mail og be vennene dine gjøre det samme så har du flere sjanser.

Om vi ikke lever på samme planet og du ikke har noen anelse om hvem jeg snakker om så kan du sjekke ut videoene under:

Tags: , , , ,

Del "Få med deg Tinie Tempah på Grünerløkka helt gratis!"