Dutty yooo! Lyst på billetter til Sean Paul?

0
Skrevet av:
Publisert 15:20 18 November, 2010

Foto: Sean Paul - VP/Atlantic Records

Sean Paul er ingenting mindre enn verdens største dancehall artist. Med hits som “Get Busy”, “Like Glue”, ”Gimme The Light”, ”Temperature”, ”Give It Up To Me”, ”Baby Boy” med Beyonce og sykt mange andre, er det veldig få mennesker som ikke har hørt om Jamaica`s mest kjente eksport vare siden Bob Marley.

Når han lander i Norge neste uke, for å opptre på Sentrum Scene på tirsdag, vil han bli møtt av hundrevis av fans og ikke minst en dj som har fulgt karrieren hans på nært hold de ti siste årene, helt siden han første så han med DMX og Mr. Vegas i Hype Williams sin filmklassiker Belly.

For og feire faktumet at det blir første gang jeg får sett Sean Paul i Oslo har jeg lyst til å dele ut 2 billetter til en heldig vinner som klarer å gjette min favoritt Sean Paul låt.
Her er følgende alternativer:

– Deport Them

– Temperature

– Give It Up To Me

– Get Busy

– Gimme The Light

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post med svaret ditt til: soulshock@nrk.no med fornavn, etternavn og telefonnummer innen mandag 22. november og vente på at telefonen din skal ringe.

Konserten går ned kl. 20:00 tirsdag 23. november på Sentrum Scene og billetter kan kjøpes på billettservice.no. Det vil være fri aldersgrense i tillegg til en egen 18-årsavdeling og både vår egen Nico D og svenske regggae artist Danjah skal sørge for at du holder varmen fram til Mr. “Dutty yoooo!” dukker opp.

I mellomtiden kan du sjekke ut noen av Sean Paul’s største hits samt Nico D og Danjahs mest kjente låter under.

Sean Paul – So Fine:

Sean Paul ft. Keyshia Cole – Give It Up To Me:

Sean Paul – We Be Burning:

Nico D ft. Jah Mason – Ruff Times:

Danjah – My Love:

Del "Dutty yooo! Lyst på billetter til Sean Paul?"