Arkiv for July, 2012

Et lite pustehull

Av , 16. July 2012. Postet i pustehull
6

Vi boysa gutter i kirketid har i det siste nytt noen deilige fridager, etter et VANVITTIG kjør med sending hver bidige helg. Puh! Så hva gjør man når man har fri? Foruten å spise voldsomme kjøtt-og fiskeretter på lokale tavernas da selvfølgelig!  Jo hør her:

Anders Mcauley

kjører sin sædhvite scooter opp og ned Oslos gater, på utkikk etter antikvariske skatter. Han er mer spesifikt ute etter pisk, hatt, jakke og muligens også briller som kan gjøre ham helt lik til sin største helt: Indiana Jones. Hjemme igjen i vår felles bolig bruker han et snasent målebånd for å måle skulder, hode, bryst, og nese. Dette har resultert i at hele kåken lukter som en svindyr vintagebutikk.

Kjartan Ericsson

er den av oss som har kommet seg lengst vekk fra Oslo, om vi skal måle i kilometer og mil. I et desperat forsøk på å styrte i den sikre død ved hjelp av rutefly eller bandbuss, reiser bandet hans rundt i Europa og spiller på rock og metalfestivaler. Der spiser de tofu, drikker brennevin og ler seg ihel over interne vitser. Noen har bare alt!

Endre Aasebø

har derimot kjøpt seg nye cowboyboots for lisenspengene sine, og føler nå at hvert steg teller i mye større grad enn før. Når han ikke klimprer seg selv til ekstase på en 12-strengs gitar, sliter han med å gi slipp på 70 tallet. Et tiår han designet og regisserte.

Kjære dyrbare lytter;  vi snakkes til helgen!

Koz og klemz

Les mer

Dommedag nærmer seg!

Av , 2. July 2012. Postet i Ukategorisert
8

Vi boysa i Kirketid er klare over situasjonen. 2012 er dommedagsår.

Om Fenrisulven rister seg elegant ut av lenkene og Midgardsormen sluker hele Tellus i et imponerende jafs, eller om det er snakk om en mer konvensjonell flodbølge, skal vi ikke si sikkert. ÉN ting er sikkert dog: Vi i kirketid kommer til å tilby en fluktplan.

Sammen har vi spleiset på en plastsnekke av merket Tresfjord. Den er ca 28 fot, og det vil bli plassbegrensinger. Planen vår er like enkel som den er genial: Vi fyller båten med folk og fe, nøye utvalgt og ferdig diskutert i vår spalte “Noahs Ark” hver søndag.

I disse dager driver vi med bunnsmøring og annet forefallende arbeid. Vedlagt finner du et bilde som illustrerer vår vei til å danne en ny og muligens bedre verden. Med på bildet er også passasjerer utvalgt i tidligere programmer.

Om DU har forslag til personer eller dyr som bør være med videre til New Utopia, gi oss en lyd på mail, sms eller i kommentarfeltet, da vel!

Les mer