Et lite pustehull

Av , 16. July 2012. Postet i pustehull

Vi boysa gutter i kirketid har i det siste nytt noen deilige fridager, etter et VANVITTIG kjør med sending hver bidige helg. Puh! Så hva gjør man når man har fri? Foruten å spise voldsomme kjøtt-og fiskeretter på lokale tavernas da selvfølgelig!  Jo hør her:

Anders Mcauley

kjører sin sædhvite scooter opp og ned Oslos gater, på utkikk etter antikvariske skatter. Han er mer spesifikt ute etter pisk, hatt, jakke og muligens også briller som kan gjøre ham helt lik til sin største helt: Indiana Jones. Hjemme igjen i vår felles bolig bruker han et snasent målebånd for å måle skulder, hode, bryst, og nese. Dette har resultert i at hele kåken lukter som en svindyr vintagebutikk.

Kjartan Ericsson

er den av oss som har kommet seg lengst vekk fra Oslo, om vi skal måle i kilometer og mil. I et desperat forsøk på å styrte i den sikre død ved hjelp av rutefly eller bandbuss, reiser bandet hans rundt i Europa og spiller på rock og metalfestivaler. Der spiser de tofu, drikker brennevin og ler seg ihel over interne vitser. Noen har bare alt!

Endre Aasebø

har derimot kjøpt seg nye cowboyboots for lisenspengene sine, og føler nå at hvert steg teller i mye større grad enn før. Når han ikke klimprer seg selv til ekstase på en 12-strengs gitar, sliter han med å gi slipp på 70 tallet. Et tiår han designet og regisserte.

Kjære dyrbare lytter;  vi snakkes til helgen!

Koz og klemz

Dommedag nærmer seg!

Av , 2. July 2012. Postet i Ukategorisert

Vi boysa i Kirketid er klare over situasjonen. 2012 er dommedagsår.

Om Fenrisulven rister seg elegant ut av lenkene og Midgardsormen sluker hele Tellus i et imponerende jafs, eller om det er snakk om en mer konvensjonell flodbølge, skal vi ikke si sikkert. ÉN ting er sikkert dog: Vi i kirketid kommer til å tilby en fluktplan.

Sammen har vi spleiset på en plastsnekke av merket Tresfjord. Den er ca 28 fot, og det vil bli plassbegrensinger. Planen vår er like enkel som den er genial: Vi fyller båten med folk og fe, nøye utvalgt og ferdig diskutert i vår spalte “Noahs Ark” hver søndag.

I disse dager driver vi med bunnsmøring og annet forefallende arbeid. Vedlagt finner du et bilde som illustrerer vår vei til å danne en ny og muligens bedre verden. Med på bildet er også passasjerer utvalgt i tidligere programmer.

Om DU har forslag til personer eller dyr som bør være med videre til New Utopia, gi oss en lyd på mail, sms eller i kommentarfeltet, da vel!

Ny Helg

Av , 30. June 2012. Postet i Ukategorisert
0

Og mer ladet prek fra dine favorittprester. På ny skal pjokker frarådes fallgruver, vi skal plukke ut mannskap til vår dommedagsnekke, og vi spør: Kan det slikkes? På søndag motar vi dessuten angrende syndere på vår karakteristiske og milde måte. Bare å stille inn kanal da vet du! Lørd. og Sønd. klo. tol. ti. fjorte.

Med fire sendinger på de knøttsmå bakene våre, er Kirketid versjon 2.0 et faktum. Hver lørdag og søndag fra 12 til 14 plaprer vi luftig fra vårt lumre studio. Vi gir råd til dere Pjokker der ute, vi drøfter hvem som får være med i vår dommedagsnekke ala Noah, og vi drøfter Deres synder i Skrifteboksen. Blant mye annet.

Still inn kanal!

Hei der ute!

På søndag 4 september kl 12 fortsetter vi her i Kirketid med å gi dere der ute syndsforlatelse. Stay tuned mothersuckers!!!!

Sommer betyr sommerjobb! Her er Kirketid gjengen avbildet under et meget komplisert maleoppdrag.

 

 


Tid for Kirketid

Av , 1. July 2011. Postet i Ukategorisert
1
Bilde fra en av de mange deilige feriene som vi i Kirketid har deltatt på. (Foto: Privat)

Bilde fra en av de mange deilige feriene som vi i Kirketid har deltatt på. (Foto: Privat)

Språkviter Sylfest Lomheim. (Foto: Scanpix)

Språkviter Sylfest Lomheim. (Foto: Scanpix)

3. juli kl 12.03 er det ny sending med Kirketid!

I sendingen som kommer på søndag reflekterer vi rundt festivallivets oppturer og nedturer.

Og vi kaster oss inn i den voldsomme debatten som raser rundt bergensdialekten i Kirketid. I dagens sending ringer vi nemlig språkviter Sylfest Lomheim og får hans syn på saken.

Husk å ringe skriftetelefonen vår:
23042688

Vi kan tilgi dine synder!

Hør oss på P3 mellom 12 og 14 hver søndag

I Kirketid diskuterer vi synd, samfunn, kjærlighet og samliv. (Foto: Scanpix)

I Kirketid diskuterer vi synd, samfunn, kjærlighet og samliv. (Foto: Scanpix)

Vi her i Kirketid tilbyr syndsforlatelse og ønsker å høre dine synder.

Ring inn til skrifteboksen vår på telefonnummer 23042688 og les inn dine synder på telefonsvareren.

Vi er på luften igjen på søndag 26 juni kl 12 og tar da på oss prestekappene for å gi deg god samvittighet.

Hilsen Kjartan yppersteprest, Endre klokker og Anders altergutt.

Her er litt info om guttene i Kirketid:

Kjartan

Har i kraft av sin stilling som yppersteprest, det nødvendige overblikket i studio. Han er også en ekspert på farger, og kan navnet på mange. Grønn og Rød for eksempel. En forsker. Uten han vil det glade vanvidd råde, og pisspreikets flod gå over sine bredder.

Endre

Bjørnen som brummer på sidelinjen. Han kan fungere som linjemann, og en skeptiker. Hans tunge kan være ladd med verbal gift, eller det reneste tøv.

Anders

Født med showbiz på bena, og en uredd livsholdning i kjeften. Kan skape magi med sitt ordkløyveri og sin energi. Som kirketjener tar han seg av forefallende oppgaver og herlig, herlig drittarbeid.

Sjekk ut da vi fikk besøk av Youtube under første sending:

Gjett hvem som er Kjartan, Endre og Anders, og vinn en psykedelisk vinåpner!

Send svar til kirketid@nrk.no eller bruk kommentarfeltet.