P3-program tar oppgjør med netthetsen

Boller og Burritos har tatt over sendetiden til Radioresepsjonen. De har fått mange mail og kommentarer. Nå leser de dem opp.

Boller og Burritos med Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland hører du på P3 mandag til torsdag kl. 11 – 13.

Når man lager et nytt radioprogram er det ikke bestandig alle P3-lytterne er helt fornøyde i starten. I videoen over leser Olli, Lars og Marte opp noen av de mindre positive tilbakemeldingene de har fått.

“Brenn”, den veldig fengende autotune-låta på slutten av videoen, er laget og sendt inn av Håvard Gressum Antonsen. Hør den her:


“Brenn!”


Les også: Alt om Boller og Burritos

Dette er Boller og Burritos:

Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).
Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Olli Wermskog
I tillegg til å være en jevn nordmann er programleder Olli halvt finsk og allergisk mot både boller og burritos, i tillegg til alt annet med gluten, nøtter, mandler, skalldyr, pelsdyr, pollen, midd, støv og frukt. Har sydd 107 sting i hodet.

Lars Berrum
Programleder Lars er utdanna sykepleier og sjukt god i karate. Du kan også høre han i Martin Beyer-Olsen Live på P3 hver søndag. Sammen med Olli har han lagd nett-tv-seriene Kjendisprat med Lars Berrum og Festivalhjelpen for p3.no.

Marte Mørland
I motsetning til Olli og Lars er reporter Marte en jente. Hun er ordentlig skuespiller med utdannelse. Dessuten har hun hund, hun har en hannhund.

Flere humorsaker