Boller og Burritos sponses av Morten Ramm

Hver uke sponser en forhåpentligvis morsom kjendis podkastene til Boller og Burritos.

— Dette er en helt ny greie i Boller og Burritos. Fra nå av skal hver eneste podkast ha et bonusspor etter selve radiosendingen, og dette bonussporet skal være sponset av en kjent og forhåpentligvis morsom person, forteller programleder Lars Berrum.

Lars Berrum, Morten Ramm og Olli Wermskog. Fotomontasje laget for å illustrere at Morten Ramm sponser  alle Boller og Burritos-podkastene uke 8 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3/Håkon Mosvold Larsen, Scanpix).
Lars Berrum, Morten Ramm og Olli Wermskog. Fotomontasje laget for å illustrere at Morten Ramm sponser alle Boller og Burritos-podkastene uke 8 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3/Håkon Mosvold Larsen, Scanpix).

Hva mener du med sponset?

— Jeg mener egentlig at vi har en gjest, men vi har bestemt oss for å forsøke å lage banebrytende humor ved å kalle podkastgjestene for sponsorer istedenfor gjester, det er bare det.

Last ned:
Boller og Burritos-podkastene i iTunes
Boller og Burritos-podkastene på NRKs podkastside

Morten Ramm

Boller og Burritos sendes mandag til torsdag kl 11-13 på NRK P3. Dette er den andre uka med sponset podkast, og det er altså Morten Ramm fra “Torsdag kveld fra Nydalen” (og mange andre TV-program) som sponser. På tirsdag fortalte han om en gang han ble ranet på Norway Cup, av en som het Jørn.

Det kan du høre her:


“Morten Ramm i Boller og Burritos-podkast tirsdag 19.02”


 

— Morten Ramm er glad i å snakke og er derfor perfekt podkastgjestmateriale. Han jobber i tillegg i TV 2 og kan det med sponsing veldig godt, forklarer Lars Berrum.

Les også: Alt om Boller og Burritos

Erik Solbakken

Den første uka med sponsede Boller og Burritos-podkaster var MGP-programleder Erik Solbakken sponsor. Han er så kjekk at til og med Jenny Skavlan synes han er kjekk, slik man kan se på dette bildet:

Jenny Skavlan og Erik Solbakken under MGP-delfinalen i Steinkjer (Foto: Ned Alley/NTB Scanpix).
Jenny Skavlan og Erik Solbakken under MGP-delfinalen i Steinkjer (Foto: Ned Alley/NTB Scanpix).

— Erik leverer alltid bra, sier Lars Berrum.

Hør Erik levere bra her:


“Erik Solbakken i Boller og Burritos-podkast torsdag 14.02”


 

Hvem er Boller og Burritos-podkastens drømmesponsor i fremtiden?

— Det er Jens Stoltenberg. Vet ikke hvorfor, føler bare at man MÅ svare han på slike spørsmål.