Ny tv-serie: Boksekamp med Kristin Halvorsen

1
Skrevet av:
Publisert 15:23 14 september, 2011

Det flommer av dårlige TV-serier om dagen. Derfor fikk Hallo P3 fikk besøk Av Kristoffer Reinsfelt, produsent i Monster, for å høre innringernes nye Tv-ideer, i håp om å kunne lage noen bedre serier for det norske folk.

Alt for mye dårlig på TV

Den nye TV-høsten er kommet og det er ikke til å stikke under noen stol at den er svært skuffende for mange. Vi i Hallo P3 bestemte oss for at vi nekter å innfinne oss med at dette er de beste ideene som finnes der ute.

Derfor inviterte vi Kristoffer Reinsfelt på besøk. Kristoffer har jobbet i P3 i mange år, blant annet med Kompani Knudsen, og jobber nå som produsent i Monster som kan vise til programmer som Skal vi danse, Idol, X-faktor og Dagens mann.

Krisotffer 1

Sammen med Kristoffer oppfordret vi lytterne til å ringe inn med sine nye tv-ideer. Og om det var noen skikkelig bra, lovet Kristoffer å ta det med videre.

 

 En vanlig mann på gata møter den verste politikeren

Den første som ble satt på lufta det var Kent på 27 år fra Notodden. Hans ide gikk rett og slett ut på at hvem som helst kunne få muligheten til å gå i bokseringen med en politiker de ikke likte.

Det var ingen tvil om hvem Kent ville møte. Det var Kristian Halvorsen. Faktisk skulle det gjerne være hele SV.

Her kan du høre hva Kristoffer mente om den nye serien.

Kristofffer 2

Overlevelse i skogen

Magne på 32 år var nestemann ut med sin tv-ide og her var det ingen tvil om at Kristoffer ble gira.

Her var ideen at en vanlig person skal bli satt ut i skogen, men kun det aller nødvendigste, for å se hvor lenge man overlever.

At ideen var god var det ikke noe tvil om. Det Kristoffer var opptatt av var at det måtte være kule deltagere.

– Fordi det er ofte bare de som er helt blåst som blir med på tv-programmer. Det hadde vært deilig og hatt noen kule og oppegående.

Kristoffer 3

Det hele endte med lang mail med masse ideer til Kristoffer og hadet-kyss til Tuva. Og hvis du lurer på hvem som er i bakgrunnen, så er det den høye produsenten.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Ny tv-serie: Boksekamp med Kristin Halvorsen"