Silje banker 150 kilos bamse

1
Skrevet av:
Publisert 16:51 3 februar, 2011

Trodde du at wrestling daua ut med Sky-TV og solariumsprinsen Hulk Hogan? Nei da. Se hvordan det gikk da vår reporter Silje tok på seg sølvtightsen for å wrestle mot den 150 kilo tunge bamsen Grizzly.

Har du noen gang kjent suget etter å kunne gå rundt en hel dag i wigwam-kostymet ditt og dælje løs på folk? Om dette stemmer bør du virkelig vurdere å teste wrestling.

Hver søndag møtes nemlig et 20-tals gutter, i kostyme, til “deng” i en falleferdig brytehall i Oslo.

Dette ville vår reporet Silje Ese Haugen selvfølgelig få med seg. Og selv om hun ikke er verdens største jente, valgte hun å utfordre den 150 kilo tunge wrestleren, Anders Grizzly Olsen, i ringen.

Jobber som barnehageonkel

Når Grizzly ikke denger folk,  jobber han på småbarnsavdelingen i en barnehage i Oslo, og det var han som kom opp med slagordet ”Tid for deng”.

wresling 1

Sølvtightsen er på Silje er klar, Grizzly er klar, men hvordan skal hun klare å ta beistet som er kjent for trikset “måneformørkelsen”?

Hvilke egenskaper har karakteren din?

– Jeg er veldig sterk og tung, så når jeg  da slenger meg oppå noen så gjør det ekstra vondt. Det jeg pleier å avslutte kampene mine med er at jeg setter meg på folk, jeg står over dem, hopper litt opp og slenger meg oppå dem. Trikset har gutta gitt navnet “solformørkelsen”.

Fiking og biting

Silje der i mot, satsa på skitne triks som fiking, klyping og biting.

wresling 2

Det kan jo høres ut som at Silje gikk seirende ut. Men hvordan det så ut, det er vel noe annet (se video øverst)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Silje banker 150 kilos bamse"