Action i skogen

X

Vet du hva cruising er?

Publisert 20:53 7 desember, 2011

Før oppdraget:
Se eller bli sett var ukens tema. Vi skulle selv finne ut om vi tente på å bli sett på, eller om vi tente på å se på andre.

Jeg har egentlig aldri tenkt noe særlig over akkurat det, men da jeg først måtte, kom jeg frem til at det må være å bli sett på. Men det skulle jeg jo finne ut av i løpet av uken. Jeg fikk raskt oppgaven om å utforske cruising-miljøet, noe jeg egentlig ikke har peiling på hva er. Men, alltid eventyrlysten!

Etter oppdraget:
Jeg møtte opp på NRK Marienlyst og pratet med Bård Nylund fra LLH om cruising-miljøet, og fikk vite at det var svært mye mer ved det enn bare sex. Han fortalte mye interessant, men for min del virket cruising skummelt

Han fortalte at det startet på 1920-tallet, men har utviklet seg mye frem til idag. Nå går folk rundt på Sognsvann for å få seg noe, noe jeg finner veldig spesielt.

Etter dette fikk jeg en guide (Kristian) som viste meg cruising i andre omgivelser. Jeg møtte han først på Sognsvann, hvor det er mer eller mindre vanlig at folk går på cruising.

Det vil da si at de går rundt for å lete etter sexpartnere. I skogen. Og i skogen var det fuglekasser. Med kondomer. Ganske merkelig opplegg, om du spør meg.

Uansett, vi tok oss en tur rundtom på Sognsvann og var vitne til flere som var på cruising, noe jeg fant ekstremt gøy!! Jeg elsket å se på de som var i skogen, og se hvordan de sjekket hverandre opp og pratet, for så å gå videre for intim-action inni skogen!

Vi så etter folk som lette etter sexpartnere i skogen ved Sognsvann. (Foto: NRK)

Vi så etter folk som lette etter sexpartnere i skogen ved Sognsvann. (Foto: NRK)

Etter cruising-turen stakk vi til Hercules Sauna, som er en sauna hvor voksne menn møtes for å ha sex, se på andre, eller bare kose seg i litt offentlighet.

Selv synes jeg opplegget virket ganske morsomt, men det er ikke helt min smak. Inni huset var det nemlig mørke ganger, pornorom, båser man kunne ha sex i, badstuer og boblebad. Ganske stilfult egentlig, men så fort jeg fikk vite hva som skjedde der tenkte jeg annerledes!

Jeg tror jeg har kommet fram til at jeg er en som liker å bli sett på framfor å se på andre, men det er vanskelig å bestemme seg uten å ha den store erfaringen.

Mer fra saunabesøket her!
Les: Alle mine dagbokinnlegg
Del "Action i skogen"