Tema: Se og bli sett

X

Go for it!

Publisert 20:57 7 desember, 2011

Før oppdraget:
Dette ukestemaet var litt vanskelig å ta for seg! Se eller bli sett, jeg har aldri delt sex opp i de to kategoriene. Jeg skjønner at dette peker mot fetisjer, det å se på eller det å vise seg fram.

Jeg føler ikke at jeg dras mer mot den ene siden enn den andre. Om noe, så må det bli en mellomting. Vi har fått utdelt oppdrag i dag også, jeg skal på et kurs om offentlig sex – noe jeg selv har hatt, og syntes var spennende!

Her har jeg flere spørsmål altså. Jeg vet at offentlig sex ikke er lov i Norge, men er det noen gråsoner? Hvor streng kan straffen bli om en blir tatt i å ha offentlig sex?

Er også spent på hvem jeg skal møte, det kan jo være hvem som helst! Jeg tror tilogmed politimenn/-kvinner lurer seg ut en tur i buskene innimellom. Blir morsomt å se!

Etter oppdrag:
Da er jeg kommet hjem fra oppdrag. Jeg har sittet i ro i en sakkosekk så lenge at jeg mistet følelsen i tærene mine av kulde, samt lært om offentlig sex. Jeg møtte legen Kjell Olav B. Svendsen som også er representant for RFSU. Han hadde mye interessant å komme med, ikke bare om offentlig sex!

Jeg har fått et nytt syn på offentlig sex, noe jeg tidligere har tenkt på som en spontan greie. Jeg fikk høre om alt fra arrangerte toppturer på fjellet, til at faktisk så mange som 2/3 av Norges befolkning har prøvd det!

Det er visst flere faktorer enn spontanitet som spiller inn. Spennningen rundt det det å kunne bli tatt er visst en stor faktor. Selv vil jeg ha offentlig sex for å gjøre noe nytt og spennende, få sexlivet litt ut av soverommet. Ikke ha offentlig sex på steder en så og si er sikker på at en kan bli tatt. Det er ikke det som er poenget.

Når det kommer til å ha sex offentlig, må en ta hensyn til alle rundt seg, det er ikke bare fritt fram. Når det er sagt, go for it! Kjedelig tanke at en må begrense seg til å ha sex innenfor husets fire vegger.

Nå viser det seg at jeg og Johanna har fått et hjemmeoppdrag som går ut på å føle på å være kåt i det offentlige rom. Jeg fått meg en vibrerende penisring jeg skal gå med på Karl Johan! Shady business.

Her får jeg overlevert sexleketøy fra Kjell-Olav! (Foto: NRK)

Her får jeg overlevert sexleketøy fra Kjell-Olav! (Foto: NRK)

Haha, da har vi vært på Karl Johan! Det var rare greier. Vi skulle prøve å føle på å være kåt blant folk. Det ble ikke jeg! Det er det nok mange grunner til, for det første tror jeg penisringen er ment for å brukes mens en har sex. Den var bare behagelig å ha på, noe mer enn det gjor den ikke.

Samtidig er det noe med det å “prøve” å bli kåt blant folk. Ingen legger merke til at jeg går rundt med penisringen, men jeg selv vet at jeg går med den. Det føles skittent og feil! Jeg hadde syntes det hadde vært ubehagelig om mannen ved siden av meg på trikken satt med en vibrator i buksen.

Et godt eksempel var da jeg satt på en benk ved Spikersuppen. Ved siden av meg satt det seg en gammel mann, ellers gikk det stadig damer med barnevogner forbi. Settingen var usexy, og mine moraler og normer stridet i mot.

Misforstå meg rett, blir en plutselig kåt en dag en er ute og går, sitter på trikken, eller er på restuarant, så er jo det ikke noe feil i det! En kan ikke alltids kontrollere når en blir kåt, det skjer når som helst. Men jeg kommer nok ikke til å bli sett spradende rundt med en vibrator i buksen framover!

Les: Alle mine dagbokinnlegg
Del "Tema: Se og bli sett"