Viktig tema!

X

Aldersforskjeller er lang ifra unormalt.

Publisert 20:59 30 november, 2011

Før oppdraget:
Denne uken skal vi finne ut hva vi mener om utsagnet “alder er bare et tall”. Jeg tror det blir ganske interessant å se hvordan aldersforskjeller kan fungere i forhold eller i senga.

Selv tenker ikke jeg så altfor mye over alder, fordi jeg ikke vil la det hindre noe som helst når det kommer til et forhold eller “a good time”.

Jeg tror det er veldig viktig at vi ser nærmere på et slikt tema fordi det er ganske tabu selv om det er langt ifra unormalt.

Etter oppdraget:
Jeg møtte et homofilt par som bodde sammen. Han ene var i 20-årene og han andre var i 30-årene. (Husker ikke alderen helt nøyaktig :P) De fortalte om hvordan de hadde møttes, og hvilke reaksjoner de hadde møtt fra andre. I mine øyne virket det som om de hadde det ganske bra, og jeg tror de kommer til å holde sammen rimelig lenge. Jeg håper i det minste det!

I tillegg har jeg selv vært på date, da med en som var 35 år gammel. For min del var det helt OK å dra på date med en som var 15/16 år eldre enn meg.

Han var utrolig grei å prate med, selv om det til tider ble kleint å sitte der. Jeg klarte jo selvfølgelig å komme med hundrevis av kleine, cheezy kommentarer, men Lars, som daten min het, valgte å le av det. Heldigvis for meg!! Pluss at kysset på slutten var gaaaaanske dårlig… jeg som har vært på klinekurs og greier!!

Mer om: Benjamin
På tur i skogen med min date! (Foto: Maria Bodøgaard, NRK)

På tur i skogen med min date! (Foto: Maria Bodøgaard, NRK)

Del "Viktig tema!"