Utfordrende alder

X

Kan du forskjellen på en MILF og en Cougar?

Publisert 20:58 30 november, 2011

Før oppdraget:

Nytt tema er blitt gitt: Aldersforskjeller. Et veldig interessant tema, siden det er så omdiskutert og mange tabuer rundt det. De andre skal møte hvert sitt par med store aldersforskjeller, mens jeg derimot skal møte en MILF.

Syntes mitt oppdrag høres lett mest spennende ut! Jeg vet jo hva MILF betyr, men det er ikke et ord jeg normalt bruker. Om brukt, så er det på kødd mellom kompiser, eller noe.

Lurer litt, for utifra meldingen fikk jeg inntrykk av at personen jeg skal møte ser på seg selv som en MILF, og at hun vil fortelle meg hvordan det er å være en. Dette syntes jeg høres litt merkelig ut. Er det ikke slik at noen blir sett på som MILF, i stedetfor at en selv mener det? Etter forrige ukes pinligheter vet jeg bedre enn å tre inn i denne oppgaven uten litt nerver, så dette kan bli spennende..!

Etter oppdraget:

Da har jeg møtt en vaskeekte MILF, noe som var alt annet enn uinteressant! Jeg har gått med sko innendørs, pole-danset i stuen hennes, fått høre om Jim Morrison og ikke minst lært hva en MILF er. Jeg har aldri tenkt så mye på hva MILF står for, annet enn forkortningens bokstavelige betydning.

Det var visst mange grener innenfor MILFer, og FOR ALL DEL, ikke forveksl MILF og “Cougar“. Da er du på dypt vann. Alt i alt fikk jeg møte en dame med sterke meninger.

For å være ærlig var jeg ikke enig i alt hun sa, men hun hadde unektelig peiling på hva en MILF er for noe. Selv etter alt jeg har lært, kommer jeg nok alikevell aldri til å bruke MILF som et kompliment til noen.

På denne ukens “show-and-tell” skjedde det noe uten om det vanlige. Da vi satt og snakket om hva vi hadde opplevd gjennom uken, fikk vi plutselig besøk! Bianca het hun, og kunne fortelle oss mye om hvorfor menn og kvinner finner seg partnere som er yngre eller eldre enn seg.

Personlig har jeg mest til felles med damer på min egen alder, så å gå fryktelig langt ned eller opp i alder føles unaturlig. Jeg har nå full forståelse for hvorfor noen søker en kjærste som ikke er på sin egen alder. Markedet av mulige partnere øker jo betraktelig om en vider ut søkefeltet sitt med ti år i begge rettninger! Likevel synes jeg at det er unntak, for et eller annet sted må det gå en grense? Blant annet for min del som er 20, er 10 år ned i drøyeste laget.

Et annet eksempel er paret som Johanna møtte, som i en alder av 17 og 42 hooket opp. Jeg vet at jeg har utviklet meg og blitt mye mer moden siden jeg var 17. Jeg synes ikke det er riktig at en person med så mye livserfaring innleder et forhold med noen som er så ung. En 42 år gammel mann er vosken, det er ikke en 17 år gammel jente. Hadde han vært 47 og hun 23, da hadde jeg ikke hatt noe jeg skulle ha sagt. Uansett fristelser, mener jeg det går en moralsk grense der et sted.

Fra daten! (Foto: Maria Bodøgaard, NRK)

Fra daten! (Foto: Maria Bodøgaard, NRK)

Etter å ha snakket med Bianca fikk vi enda en overraskelse. For å få et innblikk i hvordan det er å ha en partner med stor aldersforskjell, ble vi satt opp på hver vår blind date! Tvisten er at personen er minst 10 år eldre, og at vi må gi personen et kyss. Jeg har aldri vært på en blind date før, så det er spennende bare i seg selv. Når jeg også vet at jeg må kysse personen i løpet av daten, er det enda mer press!

Jeg tenker også på hvordan jeg kommer til å framstå. Jeg er jo mye yngre, enn om hun opplever meg som barnslig eller umoden? Ah, dette er en uvant situasjon. Vet ikke hva jeg kan forvente, får vel bare hoppe i det. Nervøs? Absolutt!

Til tross for mye nerver før møtet, gikk daten overraskende bra! Nikki, 14 år eldre enn meg, var kjempehyggelig. Samtalen gikk lett, og vi hadde masse til felles. Det ble et lite hadekyss på slutten av daten, så jeg fikk gjennomført utfordringen, samtidig som det ikke ble for kleint. Til tross for aldersforskjellen hadde jeg en kanondate! Når det kommer til om jeg kunne innledet et forhold til en person som er 10 år eldre, så er jeg fortsatt usikker.

En person som er 10 år eldre enn meg er i en helt annen fase i livet sitt enn meg. Jeg har planer om å studere i mange år framover, det innebærer studielån og dårlig inntekt. En person som er over 30 har som regel fast jobb, og kanskje barn! Det er noe jeg rett og slett ikke moden nok til å ta ansvar for.

Samtidig stiller jeg meg spørsmålet; hvor mange voksne kvinner ville ønsket å date en 20år gammel fattig student? Jeg skal ikke si at jeg ikke ville prøvd, jeg vil heller si at det virker vanskelig!

Mer om: Even
Del "Utfordrende alder"