Tema: Fantasier

X

Det kleineste jeg har gjort!

Publisert 20:57 23 november, 2011

Før oppdraget:
Denne uken fikk vi temaet “fantasier”, og jeg fikk oppdraget rollespill. Dette hadde Benjamin sagt for lenge siden at han ønsket å vite mer om, så det var misunnelse i luften! Det skjønner jeg godt, for dette oppdraget virker veldig morsomt.

Jeg har ikke noe forhold til rollespill fra før av, annet enn at jeg vet omtrent hva det går ut på, men det er ikke noe jeg har prøvd selv.

Virker som en artig måte å piffe opp sexlivet på! Er litt mer skeptisk til å faktisk tre inn i en rolle. Kle seg ut er en ting, bruke cheesy komentarer, quotes og nesten spille et skuespill er noe annet! Men jeg gleder meg til å finne ut mer om dette. Har vært mer nervøs før de andre oppdragene, dette derimot gleder jeg meg bare til!

Etter oppdraget:
Da har jeg vært på noe som viste seg å bare være del 1 av oppdraget mitt! Jeg fikk møte en dame fra kondomeriet som fortalte meg om rollespill. Syntes det var veldig interessant å få høre om hva som var på topplistene over hva menn og kvinner fantaserer om. Likte også det at en selv velger hvor langt man ønsker å ta rollen i et rollespill. Jeg har ikke noe behov for å spille indianer eller rørlegger, men det var mange av kostymene/utkledningene som var skikkelig heite! Det kom også ut to damer ikled hvert sitt kostyme, da ble jeg litt satt ut. Men det så bra ut da!

Fikk etter hvert se på herrekostymer også, det var ikke like stort utvalg som for damene. Fikk spørsmålet om hva jeg syntes så kult ut, så på fleip pekte jeg på det kostymet som var dristigst. Slo meg ikke at jeg kanskje måtte ta det på! Og det ble jeg nødt til. Følte meg ikke spesielt sexy må jeg si..! Likte sløyfen da! Har også fått med meg et draktsett hver til Benji og Johanna, blir “lættis” på neste show-and-tell!

Nå virker rollespill enda mer interessant, ikke så overdrevet og tilgjort som jeg hadde sett for meg. Absolutt noe jeg kunne tenkt meg å prøve ut! – Noe jeg også skal. Fikk vite på slutten av dagen at jeg nå skal være med på et ekte erotisk rollespill! Aaner ikke hvem, hva eller hvor. Men jeg er superpsyked, må jo bli dødsfett! Spent på om jeg skal ta del i rollespillet og om det er utkledninger og hele pakken. Cant wait!

Da er rollespillet unnagjort. Skjønner ikke nå at jeg var så bekymringsfri på forhånd, for dette må være det desidert kleineste jeg har vært med på! Jeg hadde sett for meg at jeg skulle møte en eller to personer som skulle lære meg hvordan å ha et erotisk rollespill. Men da jeg kom til stedet for oppmøte, møtte jeg 7-8 personer ikledd kostymer og en stor, flott, lysrigget scene! Å gjøre et slikt rollespill blant venner hadde sikkert vært morsomt, men når du ikke kjenner personene på forhånd, vet en liksom ikke hvordan de vil reagere eller hvordan man skal forholde seg til dem. Og det gjorde meg kjempeusikker! Det fikk jeg føle på når vi spilte, for jeg følte meg skikkelig dustete! Men samtidig visste jeg at dette var noe de var seriøse med, så jeg ville ikke stå der og være kjip. Så jeg prøvde å leve meg inn i det så godt som mulig.

Alt var impro fra min side, og jeg er rett og slett sikker på at det ser helt fryktelig pinlig ut. Så gruer meg litt til å se det på tape altså. Men det var veldig morsomt da. Og selv om det ikke var så mye fokus på sex som jeg hadde trodd, så var det noe sensuelt med det like vell! Alt i alt: OFFFF

Hvilken seksuell fantasi hører du hjemme i?. (Foto: Tom Øverlie)

Benjamin og Johanna må også prøve seg på rollespill i episode 3. (Foto: Tom Øverlie)

Da er uke 3 overstått og jeg har fått føle på hva det vil si å være med på et rollespill! Lagde et minirollespill til mine medtrekanter, og det ble utrolig bra! De levde seg skikkelig inn, var dritvittig. Fikk også høre hva de hadde vært med på i sine oppdrag.

Har vært en innholdsrik uke! Sitter igjen med at rollespill kan være enkelt, sexy og et lett krydder til sex. Det kan også være en litt heftigere, tre inn i roller og gjøre mer ut av det. Jeg sitter hvertfall igjen med et positivt inntrykk. Hadde vært morsomt å prøve ut!

Mer om: Even
Del "Tema: Fantasier"