Trio ristet Bergen

5
Skrevet av:
Publisert 10:25 14 June, 2012

(Kerry King, foto: Christian Misje)

Gojira, Mastodon, Slayer. Tre av metalens ypperste spilte i Bergen i går. En liten rapport her.

Etter noe som føltes som uker med brennhet sol hadde grå skyer senket seg over Bergen sentrum onsdag. Passende når tre av metalens aller beste kommer på besøk. Jeg har levert en anmeldelse av Slayer hos Lydverket, så hovedattraksjonen kan du lese mer om der, men la meg bare si at de gamle mestre leverte på et meget høyt nivå.

Gojira åpnet hele seansen relativt tidlig på dagen, men det hadde allerede dukket opp bra med folk for å sjekke hva franskmennene skulle levere. Jeg kan ikke tenke meg at noen ble skuffet. God lyd for å være supportband, herlig innlevelse på scenen, sjarmerende kontakt med publikum, og både ny og eldre musikk som dundret i magen. Det er bare å glede seg til platen som kommer om halvannen uke.

Mastodon skulle følge opp, og Plenen var ganske full av tilskuere da amerikanerne gikk på scenen. Hver bidige gang jeg har sett Mastodon har jeg følt at de er utrolig flinke rent musikalsk, men at det for meg personlig etter en stund blir litt småkjedelig. Kanskje det er meg som ikke klarer å leve meg nok inn i musikken, eller så er det Mastodon som blir litt for innadvendte… Mastodon spilte bra, det er det ingen tvil om, men nok en gang synes jeg det mangler noe på selve live-showet.

Så kom Slayer. Så så Slayer. Så vant Slayer. Sjekk anmeldelse hos Lydverket for en bredere rapport fra Slayer.

Tags: , , , ,

Del "Trio ristet Bergen"