Silver til Tons Of Rock

0
Skrevet av:
Publisert 10:00 24 January, 2014

silver

Endelig er Silver tilbake. ENDELIG!

Silver er rockepunksen som aldri helt fikk til det store gjennombruddet, men som overbeviste både oss og undergrunnen gang på gang med sine ville konserter og anthem-pakkete låter. Til slutt fislet det hele ut med stillhet. En stillhet som først nå er i ferd med å brytes. I dag kan vi nemlig overbringe nyheten om at Silver skal gjøre konsert på årets Tons Of Rock-festival i Halden. Et av landets ypperste liveband er igjen på veien. Lykke.

Tommy Akerholdt i Silver beskriver det hele bedre enn meg.

– De siste årene har vi fått ekstremt mange forespørsler om å spille live igjen. Når Tons of Rock ba på sine knær om vi kunne komme til Halden i juni, tenkte vi fuck it! Dette er folk som var med å bygge opp Silver i sin tid, og den perfekte arena for å gønne på igjen! Vi planlegger en ny singel før sommeren og vi gleder oss ekstremt til å spille skitten punk i Halden, der vi lagde vår beste skive i 2006!

En like gledelig – men litt mindre overraskende – nyhet er at våre norske doom-favoritter i Devil også er booket til Tons Of Rock som fra før skilter med navn som Ghost, Turboneger, W.A.S.P., Sepultura, Sabaton, Soilwork, TNT og Oslo Ess. Mange flere band skal også spille i Halden 20. og 21. juni, og hele listen kan leses via Tons Of Rocks nettsider.

Ahhhhh. Silver er tilbake. Hjertet dunker litt hardere.

Tags: , , , ,

Del "Silver til Tons Of Rock"