Sahg på turnè i Europa og konkurranse

9
Skrevet av:
Publisert 12:00 16 April, 2008

De fleste lyttere har fått med seg at Pyro elsker Sahg. Hvis ikke, så vet du det hvertfall nå. Nå kan du vinne øl-brikker med Sahg på. Fantastisk. Turnèrapport fra Olav i Sahg byr vi også på.

Akkurat nå er Sahg på Europa-turnè med legendene i Trouble og det mer ukjente tyske bandet Gorilla Monsoon. Pyro satser på å få sett konserten som Sahg gjør på Camden Dingwalls i London førstkommende søndag, og kommer tilbake med mer derfra i neste uke.

Før den tid kan du delta i en liten konkurranse her på Pyronett. Vi har fått en liten bunke med øl-brikker av Sahg. Greit å ha når alle vennene kommer med posene fulle av øl, og skal bruke hjemmet ditt som arena for flatfyll. Er du klar for 10 øl-brikker til hjemmet ditt, så mail oss på pyro@nrk.no og forlang å få disse:

Pyro fikk forresten følgende rapport tikkende inn fra Tyskland mandag kveld fra Olav i Sahg:

“Vi er nå halvveis i europaturneen med Sahg. Vi spilte i Hamburg i går, og har lagt bak oss konserter i Bologna, Vosselaar (Belgia) og Essen. Alt har gått glimrende så langt, konsertene har vært bra besøkt og responsen upåklagelig. Vi turnerer sammen med Trouble, som er headliner, og tyske Gorilla Monsoon, som begge er knallbra band og hyggelige karer. Så det har vært, og vil bli mange hyggelige stunder, også når vi ikke er på scenen.

Turen går nå videre til Hannover, Frankfurt og Saarbrücken, før vi ender opp i London og gjør siste konsert der 20. april. Det galeste showet så langt var i Essen (Tyskland), der publikum ga masse lyd fra seg under konserten og spillingen var en fest i seg selv. Vi trodde jo som vanlig at det var det, men det viste seg at det var etter konserten festen virkelig begynte. Lokalet ble forvandlet til et metaldiskotek, med fete metalhits på anlegget, headbanger-pit midt i lokalet og åpne tappekraner. Stedet var stappfullt og stemningen holdt seg særdeles høy ut i de sene timer”.

Takk til Olav for rapport fra den europeiske landevei. Kos deg med videoen til Pyromancer. Meget flott video faktisk.

Tags: , , ,

Del "Sahg på turnè i Europa og konkurranse"