Riffgalskap og kanon-plate fra The Sword

61
Skrevet av:
Publisert 9:00 25 August, 2010

Jøje meg. The Sword har laget en av årets desidert beste plater.

Midt oppe i all Maiden-fokuseringen både her på Pyro og i verden generelt har The Sword fra Austin i Texas sluppet en helt vilt bra plate for de som liker riff med stor r, stor i, stor f, og så en stor f til. The Sword startet enormt bra med Age Of Winters i 2006, og ble umiddelbart en Pyro-favoritt, men så skuffet bandet litt med oppfølgeren Gods Of The Earth to år senere. Derfor er det svært gledelig å melde om et The Sword som hugger ned all motstand med Warp Riders, som kommer i dag.

Med solid inspirasjon fra Black Sabbath, all doom som er laget, og ikke minst stoner-rock, byr The Sword på ti låter proppfulle av praktfulle, gedigne og svært tunge riff på sin nye plate. Ikke ulikt norske Black Debbath uten tullet. Korte og enkle sanger står side om side med lengre og mer intrikate riff-monstre. Akkurat slik jeg vil ha det. Og så handler platen om noe science-fiction greier med tidsreiser og hekser som ikke engang bandet skjønner. Perfekt.

Uimotståelig, overraskende og helt ekstremt bra. Vintage heavy metal for 2010. Ikke gå glipp av denne. Høsten i cd-spilleren er reddet. Vi skal nok spille mye fra platen på radioen fremover.

Sjekk litt om platen i klippet under, og hør hele sulamitten via The Swords Myspace-side:

Tags: , ,

Del "Riffgalskap og kanon-plate fra The Sword"