Pyros totalrock-liste er oppdatert igjen

0
Skrevet av:
Publisert 10:15 6 June, 2013

homme

(Foto: NTBScanpix/Chris Pizzello/Invision/AP)

Da er spillelisten i Wimp og Spotify oppdatert med ti nye gromlåter. Blant annet med gitar fra Josh Homme.

Oppdatert. Oppsexet. Oppspilt. Vi har plukket ti favoritter som kanskje du også blir i godt humør av å høre? Vi håper da det. Litt gammelt, mye nytt, bare godt. De fem øverste er Asbjørns valg, mens de fem nederste er fra mine ører.

Hovedlistene finner du her i Spotify og på Wimp.

Sjekk også spiller fra Wimp nederst i saken.

Airbourne – Back in The Game

Våre favorittdrankere fra Australia er tilbake, og de har utviklet seg null prosent siden forrige runde. Akkurat som vi håpet. Ølmarinert og svett AC/DC-rock om å være badass og drita og klar som faen.

Alice In Chains – Voices

Aiaiai, her snakker vi Alice In Chains fra øverste hylle. Denne midtempo-balladen fra nye platen er som snytt ut av nebbet på klassikeren No Excuses, men det betyr jo bare at det er smellvakkert og drømmende og deilig. Totto anmeldte albumet The Devil Put Dinosaurs Here til en femmer for P3musikk nylig.

Skogen Brinner – Svarta skuggor

Har du ikke hørt svenske Skogen Brinner ennå? Da er det bare å kaste seg over internetten eller springe til Big Dipper, Apollon eller ligendne for å skaffe seg vinylen. Tenk Black Debbath som spiller Black Sabbath. På svensk.

Cancer Bats – N.I.B.

Av og til koser kanadierne i Cancer Bats seg med å covre Black Sabbath, selvsagt under navnet Bat Sabbath. Her om dagen gikk de i studio og kjørte opp fem gamle Sabbath-låter, og det låter tungt og flott og ganske bokstavtro.

Slipknot – Psychosocial

Vi må aldri glemme hvor bra denne låten er.

Kylesa – Unspoken

Kylesa fremstår mer og mer som et favorittband. Ikke bare har de levert noen strålende plater så langt i karrieren, men de blir jo satan perkele meg bare bedre og bedre. Siste albumet heter Ultraviolet, og gir meg gåsehud i 20 graders solvær. Klar femmer på terningen. Unspoken er en av mange gode låter derfra.

Extol – Open The Gates

Norske Extol er om et par uker tilbake med nytt album etter gjenforeningen, og første låten som dukket opp har en spenstig blanding av ekstrem-metal og prog som virkelig blir bedre og bedre for hver gang jeg hører verket. Litt Yes-vibber inni der?

Gluecifer – Gimme Solid Gold

Jeg synes fremdeles at det er morsomt og stas at Biff Malibu har endt opp som politisk kommentator i landets største avis. For et herlig band Glue var i gamle dager.

Bloodlights – Roll With Me

Når vi er inne på Gluecifer… Gitarist Captain Poon har ikke helt fått sving på Bloodlights. Før nå. Tredjealbumet Stand Or Die er langt mer punkete og skittent enn forgjengerne, og er en enkel og god plate for sommerfesten.

Queens Of The Stone Age – I Appear Missing

Den nye Queens Of The Stone Age-platen …Like Clockwork er ganske så god, og dette er min desiderte favoritt. Helt enormt bra. Selve albumet vaker mellom en firer og en femmer, etter min mening. Les anmeldelsen jeg gjorde for P3musikk her.

Tags: , ,

Del "Pyros totalrock-liste er oppdatert igjen"