Pyro Ink del 1: Maiden-tattiser

3
Skrevet av:
Publisert 10:00 19 August, 2010

Foto: NRK/Thomas Søbstad
Denne uken er Iron Maiden ute med briljante The Final Frontier. Da må vi se litt på Maiden-tatoveringene i Pyro-redaksjonen

Tatoveringen over er som du ser plantet nedenfor knokene mine. 7SON 7SON er kort for Seventh Son Of A Seventh Son, kanskje det beste Iron Maiden-albumet. Nerdebonus: den syvende sønnen av den syvende sønnen er selveste Jesus, og om jeg ikke husker helt feil så begynner Det Nye Testamentet med en gjennomgang av de fjorten leddene i arverekken.

Jeg har også lest at i Brasil så tror man at dersom en slektsrekke føder syv pluss syv førstefødte sønner på rad, så blir nummer 14 en varulv. Fin story, men sikkert bare noe oppspinn man skremmer/gleder barna med rundt leirbålet. Akurat som Jesus, med andre ord.

Tatoveringen ble tatt tidlig 2008, og ble gjort av briljante Marius Meyer på Invictus Tattoo i Oslo. Han holder på med noe andre Maiden-greier på meg som ikke er ferdig ennå, skal komme tilbake til det. Har også gjort en Gallows-inspirert tatovering på ene armen min. Sjekk uansett linken til arbeidet hans, ville greier.

Noen av Pyro-lytterne som har Maiden-tatoveringer? Post gjerne linker til bilder under, så kan vi lage en fin oppsummeringspost på det etter hvert.

Men først, sjekk monstruøs liveversjon av Seventh Son Of A Seventh Son:

Tags: , , , ,

Del "Pyro Ink del 1: Maiden-tattiser"