Pyro #291 i dag, kl 20-22 på P3

10
Skrevet av:
Publisert 10:00 15 April, 2008

Pyro gir deg i kveld nok en to-timers sending med det beste fra hardrockens virile verden. Hovedgjest i kveld er Daniel fra In Flames. Mannen kan mer enn å traktere trommer i et av verdens beste metalband, han er også en rev i å plukke favorittlåter. Hele andretimen i kveldens Pyro er viet Daniels låtvalg.

Vi skal også på besøk i øvingslokalet til Sahg der vokalist Olav rett og slett skal bevise at han kan synge på ordentlig. Du kan vinne debutplaten til brødreparet Max og Igor (eller Iggor som han plutselig kaller seg..) i Cavalera Conspiracy, som selvsagt i hine hårde dager utgjorde en fjerdedel av Sepultura. Og så skal vi spille musserende ny musikk fra artister som Whitesnake (jepp, ny musikk fra Whitesnake, verden er deilig dere!) og Saviours.

Og sist, men så langtfra minst som det går an å komme, så skal vi fordundre meg gi vekk en gitar! En gitar som Michael Schenker fra MSG, UFO og Scorpions har hatt i hende. Micheael Schenker kommer nemlig med sitt nye album In The Midst Of Beauty neste uke. Det må vi feire. Følg med i kveld, og på denne nettsiden. Forresten, sånn ser nye MSG-platen ut:

Tags: , ,

Del "Pyro #291 i dag, kl 20-22 på P3"