Perfekt slipp fra Slottsfjell

0
Skrevet av:
Publisert 9:45 22 February, 2013

Hatebreed

To meget gode band kommer til Slottsfjell i sommer.

Slottsfjell-festivalen arrangeres 18. til 20. juli ved Tønsberg, og kan allerede skilte med mye god rock i form av Converge, Black Debbath, Kvelertak og Overthrow. I dag ble programmet ende bedre for alle som liker tunge gitarer. Slottsfjell har nemlig kakket oss hyggelig i siden, og hvisket inn i øret vårt at både Hatebreed og Bad Religion tar turen i sommer.

Hatebreed trenger vel ingen stor presentasjon her på Pyro. Gjennom mange år har Hatebreed levert den ypperste og sinteste blandingen av hardcore og metal man kan oppdrive. Amerikanerne skuffet heller ikke med albumet The Divinity Of Purpose som kom tidligere i år, og live leverer Hatebreed på alle høyeste nivå hver eneste gang de inntar scenen. Magi garanteres.

Punkveteranene i Bad Religion mangler nok sin ungdoms galskap og stamina på sine eldre dager, men det tar de igjen med kloke tekster og en aura av legende. Fremdeles handler Bad Religion om kjappe punklåter på et par minutter, og tekstene blir bare bedre og bedre ettersom årene går. True North kom nylig, og Bad Religion er et band en bør få med seg før det er for sent. Pop-punkens gudfedre.

Ros til Slottsfjell og nikk til Hatebreed for å ha laget en av årets så langt beste låter i Put It To The Torch som kan nytes under.

Tags: , ,

Del "Perfekt slipp fra Slottsfjell"